- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко |вол.30|
аз съм свикнал с товаПървоначално написано от girlche
секи ден секи божи ден е така при мене

пафиикак си ко пр

Първоначално написано от travmiriaN
: ( аха ..
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Габо, аз неска за първи път ходих и и за час и половина обиколих точно 3 магазина.
За информацията..210 са магазините

И И И И И И имах 50 лева.. купих си 2 блузи и ся няам пари

И ти си си направила шопинг терапияПървоначално написано от lenito_sf
Пък аз се чудя откъде да събера пари за татус
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Първоначално написано от plamba95

Аз съм свикнала някой да има при мен и ся ми е някво шибано =/

Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Ама той е ОГРОМЕЕЕЕЕЕН !!Първоначално написано от DaemonBoy

Лениии,азз гледах в Joy снимкии на някви обувки дето има там ии се влюбих в едни ама са 200 и нещо лева

ама утре ще си зимам едни други
Първоначално написано от lenito_sf

брао бе в кризата 50 лв
божеее

Байййй терапията.. едва си ги измъкнах от сърцетоо ! И не ми стигнаха за очилаааПървоначално написано от DaemonBoy

аз ко да кажа при мене напрао е изшибано нашибано...Първоначално написано от girlche

Нямах повече иначеее....Първоначално написано от plamba95
Ох мило.. във New Yorker си харесах сичкооооооо
А тия дето си ги гледала обувки са на най-долния етаж.. там е и теранова... ма нямаше нищо интересно..

Ох Лени да ти имам проблемите. Аз съм се схванал целия, нямам време да бягам сутрин, а ми трябват пари и за петък да ходя с барабите на кръчма

Първоначално написано от plamba95

лошо

кога ще тръгашПървоначално написано от girlche
?
вашата труднаПървоначално написано от DaemonBoy

след 10 15 минути влизам да се къпя иии .. сигурно след 30 мин тръгвам ..Първоначално написано от girlche
еса като ида в новия мол в Турция .. капачкооо .

Мда, пари няма, търся някаква работа да почвам - няма.Дано поне наще да делят с мене парите за морето че иначеПървоначално написано от lenito_sf

свикнал съм но въпреки това искам сичко да се промениПървоначално написано от girlche

Офф иимама мания по обувкиии,ше умраааааа

Явчоо,яя изръсии пак някой простотия

Първоначално написано от travmiriaN
окей

и аз... не знам колко чифта имам... и и и в new yorker имаше уууууууууууникалните летни пантофки.. заааа 20 леваПървоначално написано от evalongoriq

малеее утреее ше си зимам едни уникалниии обувкии,високичкии ии супер сладурскииПървоначално написано от lenito_sf

ленче ти маниачка ли сиПървоначално написано от lenito_sf

And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/