- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзката м/у двама души
Интересни въпроси...
не се бях замислял че всички тези 'защо?...','как?...',кога?...' 'n' stuff сами по себе си са проблем тъй като показват не-познаване на човека до нас(като в 'нас' не включвам себе си тъй като малко или много при мен самотата е изгледа перманентно състояние...)...
често хората...и особено тия на възраст в която могат да бъдат наречен тийнейджъри започват връзка просто за да са започнали връзка(да не говорим че понякога причините са доста по-лицемерни и повърхностни...) и някакси не вникват или дори не се и опитват да вникнат в същността на човека до себе си...
нещо което аз не мога да разбера...
и все пак наистина е тъжно като погледнеш колко много хора има които дори не знаят елементарни неща за 'половинките си' и респективно не могат да си изградят и най-малка представа за реакциите им в дадени ситуации...вследствие на което задават въпроси които пък си нямат никаква представа за какъв тип човек става дума и някакси от това се стига до многото теми в този и други подобни форуми чийто предмет е главно отговора на въпроси като 'как/защо и кога?...'...
ако повече хора се стараеха да са съпричастни или поне осведомени за това какво става вътре в съзнанията на своите човечета то мисля че тогава би имало повече щастливи хора...или поне по-малко объркани...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3