- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Винаги ли казвате на родителите си къде ще отидете?
Първоначално написано от Infinity
[b][color=black]Espa
ми казвам й..то,ако не кажа ще ми звъни постоянно..
Ами зависи какво съм решила да правя.Има случаи,в които й казвам,че отивам на друго място.50/50...
Не,казвам им само ако отивам на концерт някъде
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Първоначално написано от L0ST
Да,разбирасе !
Не![]()
nicolepcd
Често,но не винаги.И по мое желание. Сметка не ми се държи.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Не казвам,не ме е и питат.Само ме питат към колко горе-долу ще се прибера и нищо друго.Ако закъснея тате нищо не казва нито звъни,нито нищо,обаче мамааа
.. Колко сме се карали за тази работа,ама не и не . Викам й:и догодина като отида в София пак ли ще ми звъниш през 10 минути?!
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Обикновено се измъквам без да казвам нищо никому.Ако преди да излезна ме пита къде отивам й казвам навън, а ако настоява й казвам "навън! да се радвам на свободата, извоювана от нашите предци!". Ако пък ми се обади по тела да ме пита къде съм й давам някъв уклончив отговор, например "близо съм до еди кво си...". Абе обикновено й давам малко инфо, но гледам да я уча да не ми се бърка мн и да ми има повече доверие.
![]()
Винаги им казвам,няма смисъл да се притесняват...а и познават почти всичките ми приятели.
По принцип им казвам къде съм, но ако ще ходя някъде където знам, че ще ми мрънкат че съм отишла, демек в някое село или нещо такова, казвам че ще съм някъде с Любо и компаниятаЩото майка много харесва тоя Любо и ако си мисли че той ще е там не ми казва нищо
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Повечето пъти и аз не знам къде отивам, но попринцип е някъде около вкъщи, не се отдалечавам, и казвам на майка ми "тук някъде", иначе ако ходя на центъра й казвам къде и защо отивам.
Dream as if you'll live forever.Live as if you'll die today!
В повечето случаи казвам,без те да са ме попитали..Поради простата причина,че и те имат право да знаят къде съм,с кого съм и т.н..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
не , как да им кажа като и аз не знам де отиам
![]()
казвам НАВЪН
-Каде навън
- Еми навън хД
Мен не ме питат .. и да ме питат едва ли ще кажа къде отивампр0сто излизам и толкова
когато искат да знаят с точнос къде съм им казвам, но в повечето случеи казвам просто излизам
винаги казвам щот ме питат.. ама не винаги истината ..по обясними причини![]()
![]()
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
само ако ме питат казвам, ако не просто си излизам .. достатъчно голяма съм все пак.
Просто аз