- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тънката и мазна коса...Каква е най-подходящата прическа....
Здравейте момичета... Искам мнението ви...за това коя е най-подходящата прическа за мен..Косата ми е тънка и бързо омазняваща се и в момента е безформена... Междудругото съм на 14 г. При подходящ момент ще кача снимка на "смотаната" ми коса.. Благодаря предварително...
И моята е с тънък косъм... През 1-2 дена става за миене... ( като се има предвид, че на 2-я е ужаасма! ) Единственото, което харесвам на косата си е, че е идеално праваНося я пусната, а бретона вдигнат! Забялязвам, че когато е вдигнат се омазнява някак по- бавно, или поне така изглежда
![]()
по добре да си купиш някакъв шампоан за мазна коса или нещо подобно нз до колко ще ти помогне . А за прическа ми може би на опашка или ддз ама по скоро да не е пусната защото така може повече да се омазнава ...
опашка ли?!-аа знаеш ли кое е най-гнусното нещо-опашка ама отгоре мааазно,това е ужасно
а щом твойта бързо се омазнява не е добър вариант опашка.
пусната и нещо за обем прави-суши се надолу ,шампоани а-у
а и един съвет спри да я къпеш всеки ден/през ден ,защото именно от това се омазнява-изтрай и примерно на 3ти ден я изкъпи
прави си някакви маски,да ти заздравят косъма,като за начало..после мисли кфо ше я правиш![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Прическа ли? Къпи се по - често и използвай шампоан за заздравяване на косата.
Преди прическата,по-добре си оправи косата-шампоани,балсами,маски,амп ли,какво ли няма.Колкото до прическата,спорд мен най-добре ще е нещо по-късно,че дълга и мазна коса..![]()
за тънка коса освен късо друго не виждам.. ама щеше да е хубаво да има една снимка
а пък за омазняването... ами къпи се по-често кво да ти кажа.. друг избор нямаш, или отиди на лекар да ти изпише там някакъв шампоан хубав
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Пробвай Катранения шампоан на Милва.
Има го по аптеките и струва 1-2 лева, добър е за мазни корени, мирише странно, но най-много да ти мирише само в банята, косата ти после ще е наред откъм аромат. Има голява вероятност да ти помогне да не се омазняваш толкова и да минават 2-3 дена без да ти се налага да си миеш косата. Може да звучи нечистоплътно на някои, но е по-добре за косата, още повече че твоята е и слаба.
А за тънка коса, пробвай по-хубави шампоани и маски, не нещата които се срещат във всеки магазин.
Das Feuer liebt mich
Ами какво да ви кажа...Мия я със шампоана на Клоран за мазна коса...Горе долу изтърпява два дена на третия вече е ужас..![]()
и я връзвам на опашка...или си слагам бебешка пудра в косата
![]()
защото разбрах че изсушава косъма и наистина има ефект... В момента е къса малко над раменете...и се чупи ужасно..
...ще направя снимка и ще кача...