- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво първо гледаш и си мислиш когато видиш готино МОМЧЕ?!
Има подобна тема обаче с противоположния пол.Вие сте на ход
П.П съжелявам ако има такава тема,ама не намерих![]()
![]()
хах.. яко.. ми аз по принцип блокирам.. "аргх... come to mummy"![]()
Само в сънищата мога да те докосвам, да оставяш цвят върху моето сиво..
Ако наистина е много готин ми се приисква нещо,но само на прима виста и е само приискване и никога осъществяванеКеф ми е когато немога да имам някой, обичам да ми е трудно, все пак се е случвало да се свалям на едно момче и в момента в който ми върже да го захвърля, различно
![]()
-лицето
-тялото (по специално ръце и дупе)
-дрехи и обувки!
-походка
-косата също им голямо значение
-и ако всичко е наред ми минава през ума едно "ухх...ела ми" (последвано от съблазнителен поглед към него или ако той ме гледа си задържам погледа няколко секунди, а после се правя на приятно разсеяна ;dd)
Понякога, макар да е рядко, ако момчето е с черна или бяла риза..и тялото е перфектно...гледката в главата ми е Той до стената..притиснала съм..бавно разкопчавам въпросната ризка..после надолу..абе все хубави неща ;d
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Много много пресен пример - вчера бях на центъра с майка ми и видях страшно готино момче, с хубава прическа, по-висок от мен, с хубав тен. . И просто казах на майка ми - все хубави работи бих му правила![]()
Гледам му лицето и фигурата и си мисля.. и в леглото ли е толкова добър![]()
![]()
хах-честно не съм се замисляла-хмм лицето,очите![]()
![]()
,ръцете,носа
,дупИто есТ
,косата е от огроооомно значение(е има и изключения)
общо взето го оглеждам от горе до долу ии така
Общо взето всичко гледам,най-вече ръцете и усмивката...Но рядко има момчета които да хванат окото..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Винаги са ме привличали момчета със някакси загадъчни, но и срамежливи тръпчинки. Много са сладки като се усмихват.
Другото, което ме привлича, е тялото и предимно дърдите. Харесват ми и стегнати дупета. Гаджето ми има страхотно дупе и не ме интересува дали го смущава, но аз вечно съм залепена за него.![]()
е разбира се първото ми впечатление е лицето ... после си казвам "Jesus Christ! на този не бих му простила" а после го оглеждам целия![]()
Външния вид (най-важното),дрехите
Мисля си какво ли ще правим съвсем скоро :P
Никога не съм запичала,веднага се запознавам с него![]()
Първоначално написано от finger4o
Абе ти май само във форума го раздаваш мноо отворена, иначе като ти писах ЛС и при поискването на скайп заглъхна...аман от такива дето само говорятПървоначално написано от Alex4o0o
![]()
когато видях приятеля си за пръв път и направо не можах да сваля очи от лицето му. беше като паднал от небето... страхотен!
а пък иначе за някое яко момче като видя и си викам "страшно гадже, но мойто си е най- яко"![]()
![]()
Първоначално написано от BigFakeSmile
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Очите, усмивката, прическата, тялото![]()
Ми гледам му задника и лицето..
Иначе ако наистина е мн готин директно си представям как ме чука (rofl)
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
мисля сии.."Леле тоя колко ще гооо *** ;ддд"
В момента, в който видя наистина красива и спираща дъха усмивка, припадам. Това е нещото но което не мога да устоя. Усмивката трябва да е широка, искрена, а не престорена. Това може да ме спечели на секундата. После са очите, като много мразя малки дзъркели, който ме гледат лошо. С такива хора не се занимавам.
Не гледам на определено място.. просто ако има хубаво излъчване ми хваща окото,ако не- не го гледам втори път..
Не си мисля определено нещо.. нзАз попринцип не се заглеждам много
![]()
Не гледам някакви конкретни зони, но май най-голямо впечатление ми правят очите. Оглеждам си целия човек.![]()
Мисля си доста невинни (в сравнение с останалите в темата XD) неща като едно приятно изненадано "Ууу".![]()