- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво първо гледаш и си мислиш когато видиш готино МОМЧЕ?!
Абе може да не сме го разбрали може да е имал в предвид момчетата да не се подмокрят като го видят!Първоначално написано от ef4etyYy
![]()
![]()
![]()
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
ти да не би даа...стана нещоПървоначално написано от fear4o
![]()
![]()
иначе на тоя не мисля,че някой ше се мокри...освен ако не е незабавен душ след какъвто и да било контакт...![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Осрали сте темата,с извинение...
Да обичаш значи да страдаш!
WTFпреди да се е родил сиг прекалено задълбочено е обмислял от кой пол да е и не е имал време да реши ... та накрая ето резултата
не че много ни пука!Не е първата няма да е и последната осрана тема!Първоначално написано от ladykeisy
Първоначално написано от 1234565
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
иначе ишвинявай,че услахме темата![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
еми аз първо гледам лицето после тялото и ако имам възможност си говорим като по този начим зарбирам какъв е по характер.... а какво си мисля...? ако прекалено много ми се е набил в очите почвам да си фантазирам някои работи![]()
Мъжко ли си?Първоначално написано от BoBa4eWeR
И що мамка му, са ти криви ушендерите?![]()
Ох тоз къв е мамин сладъкГладък като путчица
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
ой мамачки![]()
Искай телефона на fear4o, ще сте добра двойка.Първоначално написано от BoBa4eWeR
![]()
А ти земи на Митьо пищова, ше сте адската двойка...Първоначално написано от ssdfake
Брей и телефона ми искате, да ви е*а в нахалниците!Първоначално написано от ssdfake
ПС: Имам доказателства, че съм хетеро, така че ти го предоставям напълно е*ете се с квото си искате и колкото си искате!
Какво първо гледаш и си мислиш когато видиш готино МОМЧЕ?!
1.Лицето...
2.Очите-ако са сини![]()
3.Тялотоо ...
4.Дупето![]()
Какво си мисля ...фантазирам си хубави неща![]()
Оо тръпчиинки.Първоначално написано от Callisto
![]()
![]()
Знаете лии... една година на Цветница видях 1готино момче и си пожелах да се запознаем ии след 3-4 месеца това стана,миналата седмица излизахме ии не беше нищо особеноо истината е че рядко има момчета, който да си заслужават!![]()
![]()
![]()
![]()
лицето, КОСАТА пф напрао съм манячка мм облклото и ако е в компания как се държи
леле прочетох ви всичките глупости![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
"DAMN.. !!!самооо да ми паднеее .. [devil]"
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
нека се намеся и да кажа от личен опит, че много голям брой жени казват че тръпчинките ми са им станали фетиш. go figure ...
К'во става бе д-р(ж.р) Ливайн ?Първоначално написано от BoBa4eWeR
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея