.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от Hook
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Не мисля, че е ненормално да харесваш такива момичета.. аз съм същата (само, че с момчета де xD). Няма ли тръпка (такава, че на моменти чак да изтръпвам) нямаме шанс повече от 2 седмици..не мога да изтърпя да го знам постоянно къде е, с кой е, да ми докладва всичко, хъх.. или пък той да ми държи сметка и т.н. Трябва да ми е хем гадно, хем интересно,, иначе не се получава
    И един ден просто писва ... Нервите започват да не ти издържат . Появяват се дурги проблеми и изобщо не ти е до мъж/жена , който / която те кара да се чувстваш гадно и те занимава с глупости ,или ти прави иначе напрегнатия живот "интересен".
    Всичко си зависи от човека..
    Мен, ако ми е някой напълно сигурен и без грам тръпка.. мога да кажа, че ме натоварва много повече психически, отколкото в другия случай.
    Да,но ако се грижеше за болни родители , като същевременно издържаш двете си деца , учиш , работиш и т.н. надали щеше да се радваш и на някакакъв пич, който само те разиграва.
    Или греша?

YouDontKnowMe, това с болните родители, децата, работата по 25часа в денонощието е много частен случай първо...и второ аз говоря за предпочитанията си за момента, за сегашната си възраст..естествено, че след време нещата ще са по доста по-различен начин.
    I want ya closer and closer . . .

YouDontKnowMe, това с болните родители, децата, работата по 25часа в денонощието е много частен случай първо...и второ аз говоря за предпочитанията си за момента, за сегашната си възраст..естествено, че след време нещата ще са по доста по-различен начин.
    Не е толкова рядко срещано ... ^
    Иначе всеки минава от там - с желанията за бурни връзки , тръпката от неочакваното и незивестното ...

Но не е и толкова често срещано .. ^^
    Да, вярно е, че почти всеки минава по този път.. някои им минава бързо, други като мен (и автора на темата, може би) ги държи по-дългичко
    I want ya closer and closer . . .

Голям фен
    Град
    Варна
    Ае ти от коя планета падаш, тука имашли хубава кола и им обръщаш малко повечеко внимание и парички и стават твой за известно време, някой такива кукли каквато я описваш тая ходят се ебат наляво и надясно просто ей така за кефа а всъщност си имат някой постоянно гадже с което да се мотае и да не е сама.Но срещнели някои по така му се мята на врата за известно време да го използва за разнообразие.Такива момичета сега с лопати да ги ринеш такива са те днешната младеж.Аз пък си харесвам момичета от малки градчета или села по заменни са а и в повечето случаи са и по красиви естествена красота имам предвид а не клоуни с 2 кила грим.

Цитирай Първоначално написано от beretta92sd
    Ае ти от коя планета падаш, тука имашли хубава кола и им обръщаш малко повечеко внимание и парички и стават твой за известно време, някой такива кукли каквато я описваш тая ходят се ебат наляво и надясно просто ей така за кефа а всъщност си имат някой постоянно гадже с което да се мотае и да не е сама.Но срещнели някои по така му се мята на врата за известно време да го използва за разнообразие.Такива момичета сега с лопати да ги ринеш такива са те днешната младеж.Аз пък си харесвам момичета от малки градчета или села по заменни са а и в повечето случаи са и по красиви естествена красота имам предвид а не клоуни с 2 кила грим.
    Къде по-точно в поста ти е опоменато нещо за интелект...

"Такива са те днешната младеж" - на почит не са "момичета от малки градчета или села по заменни са а и в повечето случаи са и по красиви естествена красота имам предвид а не клоуни с 2 кила грим" , ами ^^

Всичко си зависи от човека..
    Мен, ако ми е някой напълно сигурен и без грам тръпка.. мога да кажа, че ме натоварва много повече психически, отколкото в другия случай.

confused10 , щом така ти е интересно и ти се е превърнало в начин на живот - няма лошо, ама нали знаеш, че всичко е до време
    Така казват всички че всичко е до време, но аз може би от малък съм си на тоя принцип...все гледах там дето не трябва, все забраненото правех..
    до сега не съм имал "нормална" (спокойна) връзка дето да я траела повече от 2 месеца, просто не мога да издържа...да знам постоянно къде е (не че ги питам..те сами ми казват..) да знам с кого са, какво са правили, как и е минал деня със подробни детайли...не става, просто ме задушават подобен тип момичета..

Град
    plovdiv :)
    Цитирай Първоначално написано от gir
    ...е иди ги разбери...жени...
    Недей заради една жена, която предварително е показала, че не е психически добре и, че няма отговорност пред нищо, да си правиш и да насаждаш СТЕРЕОТИПИ и за всички останали момичета!
    Същата грешка правят и много момичета - избират си някой "интересен" и после като:

-изядат един хубав бой
    -като им изневери
    -като им открадне нещо...и т.н.,

вземат че пишат как МЪЖЕТЕ не били добри...
    +1

Абе хора.. не видяхте ли, че момчето не иска съвет .. Кво се правите на поучителни? Той сам каза, че това е по скоро авантюра, от колкото връзка. Просто влюбване.. Като се влюбим планираме ли какво ще стане? Единствено искаме да сме с избрания човек ..

Браво, confused10! Знаеш какво искаш и как да го постигнеш .. не си слабохарактерен .. евала
    mqy baby

обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..

Супер фен Аватара на InnoraX
    Мога само да кажа.... Откачена история Поне си си прекарал хубаво с нея в леглото, ако не друго.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си