- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Почистващ лосион за лице ?
Здравейте,
бих искала да ми споделите и препоръчате някакъв почистващ лосион или вода,мляко ...дрън,дрън..нещо почистващо стягащо порите и премахващо пъпкитеМерси предварително
![]()
аплУ дисмен тИ за HOUSE -ловеркАта ,кОято по цял ден гледА ПЛАНЕТА- тв , но си пусна бретОн и стана ЕМО ,както и за симпатягатА ,кОито си купи анцунГ Adidas и станА БЕЗСМЪРТЕН!!! hxuahyaxyahxayhuay
Всеки продукт действа по различен начин на отделните хора. Незнам дали на теб точно този ще ти помогне, но аз лично ползвам Акне Аут и съм доволна.![]()
Justt Do It...
=]
Използвам Акне Аут Клийнзър, който служи за профилактика и регулация на секрецията. Също стимулира кожната регенерация и предотвртява появата на черни точки и пъпки.Първоначално написано от KumchoValcho
Justt Do It...
=]
За всеки е различно, но аз преди бях много доволна от една зелена пяна на Ейвън. Сега си взех 4 продукта на Гарниер и не мога да кажа че съм много доволна. Всмисъл особено това за черните точки помага малко, но го ползвам от близо 6 месеца. Иначе от другите на Гарниер съм доволна.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Vichy normaderm гел за измиване. Стяга порите, почиства перфектно, няма никакви комедони.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Exfoliac.Много е добро и е на нещо като степени,има и за силно акне,и за просто няколко пъпчици.
И аз го ползвах, ама ми се омазни лицето от тях.. са ползвам гарниер пюр актив и съм доволна, многоПървоначално написано от titinkaa
![]()
Имало едно време..
мойто пък от мазно стана нормално,и сега не ми се омазнява толкова мн както преди,но при всеки явно различно действаПървоначално написано от YouMakeMeSmile
![]()
на мен по принцип ми е мазна кожата на лицето и само гарниера ме спаси.Първоначално написано от titinkaa
Имало едно време..
Вземи си на "Билка" продуктите.Евтини са и са мн добри.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Аз ползвам едно на Clean&Clear за почистване на черни точки.Това което си го взех е 2 в 1 и може да се ползва като измиващ гел и маска.На мен ми харесва като се има напредвит,че кожата ми е супер чувствителна и ми се появяват обриви от най-малкото нещо.![]()