- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъй,тъй сме почнали крастосан разпит.
Момичета имам един много важен въпрос за вас може би тъп и излишен.
За вас блондинките ще го напиша по кратко и ясно.
Когато ходите с някое момче с което се разбирате страшно много обичате се.А изведнъж ви прищрака,че не трябва да сте заедно примерно от рода,че няма да издържите ако не го виждате често.Давам пример: Вие сте 1рва смяна в даскало,а те 2ра?Какъв е смисъла да късате с момчето и да си фащате ново,което нито го познавате нито нищо за едни тъпи дни в които няма уж да издържите без да го виждате?!?!?
Не ми пука как ще отговорите на този въпрос просто искам кратък и ясен отговор!
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Щото са тийнейджърки.
Всеки човек, който пише правилно думата кръст, може да ти го каже.
Щом го обичам и се разбираме идеално .. Кво ми пука, че сме различни смени? краткият отговор :
НИКОГА НЕ БИХ ЗАРЯЗАЛА МОМЧЕТО КОЕТО ОБИЧАМ ЗА ПОДОБНИ ПРОСТОТИИ .
Ще направя всичко възможно, за да се виждаме. Може след 2рата смяна. Ако искаш да си с някой и го обичаш, винаги ще намериш време за него.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Пиша с Bulgarian (Phonetic) и се обърквам.Първоначално написано от w0sh
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
Не съм момиче, не съм блондин.
Но мисля, че мацката ти просто си е търсила извинение да те зареже.. и това е едно от най-тъпите неща, които е можела да каже.
Друг път не се занимавай с блондинки.![]()
Няма смисъл, тва е просто извинение, от типа на "не е в теб вината, в мен е"![]()
А ти си се вързал..![]()
Ако наистина обичаш някой, няма за такива простотии да късаш с него.![]()
Не става въпрос за мен...задавам въпроса просто,да видя как ще отговорите God DAMN?!?
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
Отговора ми го написах, добре, и да не е за теб, пак ми е такъв отговора.![]()
Първоначално написано от gLypChenCee
Ние не правим така.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
На него отговарям.Първоначално написано от ZipFail
BTW поздрав :
Sonic Syndicate - Jailbreak
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
Ако искам да съм с някого винаги мога да намеря време,особено ако го оби4ам и се разбираме.
Че 2рата смяна не свършва в 23h !? Вярно може да съм изморена, но ако наистина държа на човека до мен и за 30 мин . да е пак ще се видим .
Пък ако не ви мързи и ви се ходи до училището му за голямото междучасие ще е добре ;]Първоначално написано от MerilynBlue
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
не съм от хората, на които им прищраква просто така. ако обичам тоя човек оставам с него во веки вековболи ме даскалото, ще съкращавам някой и друг час, петък, събота и неделя ще съм залепена за приятеля ми като етикет и готово. нали знаете- има ли желание, има и начин!
![]()
Имало едно време..
Няма да е зле ако и мом4ето не го мързи да направи същото.Първоначално написано от AnzaRe
\Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
/
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Ми явно просто не и се е занимавало с теб.
Толкова ли е трудно ? Айде да не ти пука ,няма се жениш за нея![]()
Не бих си зарязала момчето заради такова нещо ..![]()
Ако не през седмицата, то поне събота и неделя ще се виждаме .. все ще се измисли нещо щом го обичам!! ..![]()
напълно съгласнаПървоначално написано от BluesCat
![]()
![]()
`only God can judge me!
Оооо чакайте сега разбрах едно нещо.Което ми казоха.
Вчера направих 1 месец с аверката ми.Във Варна валеше дъжд и не можехме да излезем.Днес с нагласа да се видим и да й подаря подаръка разбирам от нея,че трябва да ходи при баба си...ок до тук добре..преди 30 мин разбирам от нейна приятелка,че е излизала с авери в квартала й някъде към 5,6...часа как да се чувствам освен като излишен идиот.....?
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
Чувствай се залухан и наивен.