.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: размерите

размерите

1.съжалявам ако има и друга такава тема
    2.навярно много момчета искат по-голям пенис и се чудят как могат да го уголемят
    3.ами така.ако някой знае как може да се уголеми пениса /не да си измисля начини/ нека пише,но по-бурзо защото навярно ще заключат темата /е дано да не я заключват/
    Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.

консултирай се с Азис

Правят такива пластични операции но са доооста скъпички
    Цитирай Първоначално написано от finger4o
    Американски форум: Питаш и ти отговарят

Руски форум: Питаш и ти отговарят с въпрос

Български форум: Питаш и веднага всички започват да ти обясняват колко си тъп

за пластичните операции знам и за азис знам,но моля ви говорете сериозн0
    Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.

казах го сериозно.
    няма друг начин.
    ако си спортист,става с едни хормони за растеж те увеличават мускули но и заедно с това и други части на тялото,но те са забранен наркотик.
    Цитирай Първоначално написано от finger4o
    Американски форум: Питаш и ти отговарят

Руски форум: Питаш и ти отговарят с въпрос

Български форум: Питаш и веднага всички започват да ти обясняват колко си тъп

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Виждала съм в нета няква помпичка дето ти го прави по-голям ама сигурно не е истина.

аз съм чувал за разни методи /дърпане и разни такива/ но не съм сигурен затова не го пиша.иначе ги има и такива /н0 нз дали действат/

Re: размерите

Цитирай Първоначално написано от nniicckkoo
    2.навярно много момчета искат по-голям пенис и се чудят как могат да го уголемят
    3.ами така.ако някой знае как може да се уголеми пениса /не да си измисля начини/ нека пише,но по-бурзо защото навярно ще заключат темата /е дано да не я заключват/
    Вземи си лупа
    I am burning for a change like a church in Norway.

1.пишете сериозно
    2.тая тема не съм я направил за мен а за всички/моя си ми е достатъчен/
    3.лупа ти тряа на теб за да видиш че съм писал:БЕЗ ТЪПИ КОМЕНТАРИ.АКО ЗНАЕТЕ КАК ПИШЕТЕ,А АКО НЕ МЪЛЧЕТЕ

Мега фен Аватара на t0d1t0
    тъп си

изпитвах нуждата да ти го кажа
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от Alex4o0o
    казах го сериозно.
    няма друг начин.
    ако си спортист,става с едни хормони за растеж те увеличават мускули но и заедно с това и други части на тялото,но те са забранен наркотик.
    :rofl:
    ти явно си много вещ в тези неща алекс (ако мога да те нарека така)
    хормони на растежа ... анаболни стероиди !
    хормона на растежа се произвежда от "орехчеата" ти и когато започнеш да взема6 " едни хормони за растеж" тестесите остават без работа и смаляват размера си на около 50% а и може да има проблеми в половият си живот и да не може да има ДЕЦА !!!
    П.П. сега ще кажете че сам някво лапе дет незнае какво говори но сам се интересувал от тези неща !!! (не че се оплаквам от моя ... Никак даже)

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Прави по 10 ножки на ден и ще видиш как ще ти стане 30 см

Re: размерите

Цитирай Първоначално написано от nniicckkoo
    Абе стига с тия пениси бре . Господ е решил колко да ти даде явно е преценил , че ще ти стигне не се сдухвайте толко . Има дупка за всеки кол

Град
    Rousse
    Ползвай течен парафин наистина го оголемява обаче после не пиши теми от сорта "Има вероятност да ми срежат оная работа щото съм тъп"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си