- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- размерите
1.съжалявам ако има и друга такава тема
2.навярно много момчета искат по-голям пенис и се чудят как могат да го уголемят
3.ами така.ако някой знае как може да се уголеми пениса /не да си измисля начини/ нека пише,но по-бурзо защото навярно ще заключат темата /е дано да не я заключват/
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
Правят такива пластични операции но са доооста скъпички![]()
Първоначално написано от finger4o
за пластичните операции знам и за азис знам,но моля ви говорете сериозн0
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
казах го сериозно.
няма друг начин.
ако си спортист,става с едни хормони за растеж те увеличават мускули но и заедно с това и други части на тялото,но те са забранен наркотик.
Първоначално написано от finger4o
Виждала съм в нета няква помпичка дето ти го прави по-голям ама сигурно не е истина.![]()
аз съм чувал за разни методи /дърпане и разни такива/ но не съм сигурен затова не го пиша.иначе ги има и такива /н0 нз дали действат/
Вземи си лупаПървоначално написано от nniicckkoo
![]()
I am burning for a change like a church in Norway.
1.пишете сериозно
2.тая тема не съм я направил за мен а за всички/моя си ми е достатъчен/
3.лупа ти тряа на теб за да видиш че съм писал:БЕЗ ТЪПИ КОМЕНТАРИ.АКО ЗНАЕТЕ КАК ПИШЕТЕ,А АКО НЕ МЪЛЧЕТЕ
Първоначално написано от Alex4o0o
![]()
![]()
:rofl:
ти явно си много вещ в тези неща алекс (ако мога да те нарека така)
хормони на растежа ... анаболни стероиди !
хормона на растежа се произвежда от "орехчеата" ти и когато започнеш да взема6 " едни хормони за растеж" тестесите остават без работа и смаляват размера си на около 50% а и може да има проблеми в половият си живот и да не може да има ДЕЦА !!!
П.П. сега ще кажете че сам някво лапе дет незнае какво говори но сам се интересувал от тези неща !!! (не че се оплаквам от моя ... Никак даже)![]()
![]()
Прави по 10 ножки на ден и ще видиш как ще ти стане 30 см![]()
![]()
![]()
Абе стига с тия пениси бре . Господ е решил колко да ти даде явно е преценил , че ще ти стигне не се сдухвайте толко . Има дупка за всеки колПървоначално написано от nniicckkoo
![]()
Ползвай течен парафин наистина го оголемява обаче после не пиши теми от сорта "Има вероятност да ми срежат оная работа щото съм тъп"