.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Град
    бълХаристан

да я резнем ли?

абе, колеги форумисти и форумистчки, тука имам от две седмици гаЖок ама твърде много време ми отнема и немам време да спамя по форума. кво да правя?

макар и несериозно написано на пръв поглед, проблема е екзистенциален! нямам никакво време за нищо, нещо не ме кефи така... по цял ден иска внимание и само требва с лигавщини да се занимавам. поне ходя на бачкане и тва е единственото време в което съм сам със себе си и да не мисля, оти кога мисля се обърквам

е и са кво?
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Град
    million miles away (:
    А??
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Накажи я

Разбий й главата у тоалетната чиния.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Град
    бълХаристан
    тва да не ви е спам тука
    аз имам проблем! проблем?

Calm down baby!
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Град
    million miles away (:
    Като имаш 'проблем',давай малко по-сериозно и обясни кат' хората.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Личи си,че не я искаш с теб!
    Скъсай я така губиш не само твоето ами и нейното време!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Град
    Paradise
    Ами кажи и, че не искаш да си нон стоп с нея. Не е много трудно. Отиваш и и казваш. Problem solved.

ПП. А, и не и го изцепвай рязко и отведнъж, а мини заобиколно. Тоест не почвай от вратата: "Писна ми от тебе, искам да не си ми като дъвка на подметката." Кажи и: "Нещо ми е уморено, искам да си имам повече време за себе си, айде да се виждаме 2-3 пъти в седмицата." и така.

Май си търсиш причина да я скъсаш.Ако я искаше, нямаше да говориш как едва ли не ще отнеме от личното ти пространство.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    От коя страна ще я резваме, брато

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Мега фен Аватара на Colouring
    И от нас к'во искаш?Ако я харесваш ще и обръщаш внимание.Ти искаш да я виждаш само когато ти се ебе ли,с извинение? Ако не я харесваш-Еми,режи!

над половината се втурвате да отговаряте сериозно, та е редно да попитам: виждате ли изобщо кой е писал темата?

Град
    бълХаристан
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    над половината се втурвате да отговаряте сериозно, та е редно да попитам: виждате ли изобщо кой е писал темата?
    не се бъзикам! ще я резна нежно ако ти ми станеш гаЖок иначе ще я резна лошо, може да се сцепи

кажи и, че ти трябва въздух. не може да се залепи така за тебе като етикет.. кажи и да си излиза повече с приятелки, ти с приятели и, че естествено ще имаш и време за нея. ако не- бегай. задушителните връзки са най- гадни.
    Имало едно време..

ще я резна нежно ако ти ми станеш гаЖок
    аха ти стана гаЖок, аха те осъдят. ше се обичаме виртуално.

Град
    бълХаристан
    ще я резна нежно ако ти ми станеш гаЖок
    аха ти стана гаЖок, аха те осъдят. ше се обичаме виртуално.
    ее що така

годините, майна, годините.

Режи. . .
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Град
    бълХаристан
    годините, майна, годините.
    а, годините... аз съм млад не само по душа никой не ми дава 21+ години (чак ме е срам да си кажа на колко съм)

е, на 23-4 беше май.

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    да ти имам проблемите..накарай я и тя да виси във форума с теб
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Голям фен Аватара на Callisto
    Ох и мйто гадже навремето беше така. Тоталната лепка всеки ден заедно. Даже ключ ми даде от тях и ме помоли да живеем заедно. Хайде заживяхме си, всичко перфектно...ма той лепка. Минаха 3/4 месеца така и накрая ми писна и реших тайно да му побутна някое хоби. Запалих го по моторите, викам му "Абе тоя твоя приятел помниш ли го?...Е не ти ли липсва? " И така го научих да излиза по-често, че да имам свободно време и за мен. Докато той си се вижда с неговите приятели аз се виждам с мойте и си се грижа за мен, понеже докато той е до мен не мога да почна да си правя кола маска или подобни глупости. Като искам да свърша нещо просто му викам " Абе не ти ли се играе случайно CS? Отвличам му вниманието, той зомбира и аз си правя това, което искам.
    През повечето дни имам време за себе си, а вечерите прекарваме заедно.
    Намери и някакво занимание и ти гарантирам, че ще и отвлечеш вниманието й от себе си.

ти на базикаш май малкичко или аз не сам разбрала добре
    Be yourself !

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Щом не искаш да си с нея и всичко друго, което изброи най-доброто решение е раздялата
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си