- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ЕГ "Пловдив"
Някой може ли да ми каже ЕГ"Пловдив" коя смяна са сега до 30 юни 9,10,11 клас ? Мерси предварително![]()
ами имам още един въпрос а какви са смените там .. и англйските паралки в различна смяна ли са с немските ..
![]()
Мне, 8-мите класове са само една смяна-1-ва..
след тва знам, че 9 и 11 клас са заедно в една смяна, а в другата смяна са 10 и 12 клас![]()
There is a princess in every girl
Последно редактирано от merii_poo : 06-14-2012 на 13:02 Причина: :D
Щом е в общежитието на училището за кои да е предназначена..Първоначално написано от SummerDream
Например за хората, които сме на общежитие ?!Първоначално написано от dan23
О щом мен ме е нямало , нищо не си видялПървоначално написано от winterfresh4o
Бз
![]()
хора, доколкото аз знам занималня си има за немския - в у-ще се учи немски 9 часа/седмица, а в занималнята - 15ч/седм.![]()
Сега ще съм 10 клас в ЕГ-то и мога да ви кажа че занимални няма.Освен ако не сте в Панса-там има, но мисля че не е задължително. Няма значение дали сте с немски или английски-всички в осми клас учите по 19 часа от езика . След това вече през другите години си учите по 6 часа от основния език и по 3 или 4 от втория език. Даскалото е яко ... много е важно при кой учител ще се паднеш след осми клас... но всички изискват много и искат яко учене. Но не е кой знае колко трудно и не е нужно да се скъсваш от учене за да си изкарваш оценките.![]()
Чета, чета из форума, гледам си моя ник и съм забравил, че аз съм почнал темата, тя 3 страници набрала.![]()
Anyway, аз съм с немски и съм в общежитие. Дано не са някви волски усилия, че...![]()
А на занималня не ми се ходи, освен ако не ми трябва, а в тва се съмнявам.
Иначе... четох из форума на училището, че учителите що-годе биват. Тия в немските паралелки били малко гадни(че как, ама разбира се! Защо пък трябва да ни е лесно...) Както и да е, някой ако може да изрази мнение(не бивши седмокласници) по тоя въпрос, че направо си се представям как решавам тест по биология на немски в 9 клас... ъ, никак.
![]()
И аз съм с немски. Пиши на ЛС да се запознаем.Първоначално написано от waterflame96
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Господ да ме пази,ако влезна там.Не бих искала да ми късат задника от учене..