.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Hybrid View

Някой може ли да ми каже ЕГ"Пловдив" коя смяна са сега до 30 юни 9,10,11 клас ? Мерси предварително

ами имам още един въпрос а какви са смените там .. и англйските паралки в различна смяна ли са с немските ..

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Мне, 8-мите класове са само една смяна-1-ва..

след тва знам, че 9 и 11 клас са заедно в една смяна, а в другата смяна са 10 и 12 клас
    There is a princess in every girl

Red face

Последно редактирано от merii_poo : 06-14-2012 на 13:02 Причина: :D

Повече от фен
    Град
    Велинград
    Цитирай Първоначално написано от SummerDream
    Цитирай Първоначално написано от dan23
    Цитирай Първоначално написано от ANTIBIOTIKAA
    а случайно да има някаква занималня ?
    Няма такива екстри ;д От езиковите само френската има, и то пожелание..
    Е тогава защо в общежитието ни има занималня ? аз доколкото знам в английската има и то първата година е задължително
    Ако става въпрос за тва, в общежитието на всеки етаж има занималня и не е задължително да е предназначена точно за вас ;д Доколкото аз се осведомих преди малко-в седмицата имате един път занималня, която е 2-3 часа и не е задължителна д;
    Щом е в общежитието на училището за кои да е предназначена..

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ANTIBIOTIKAA
    а случайно да има някаква занималня ?
    Няма такива екстри ;д От езиковите само френската има, и то пожелание..
    Е тогава защо в общежитието ни има занималня ? аз доколкото знам в английската има и то първата година е задължително
    Ако става въпрос за тва, в общежитието на всеки етаж има занималня и не е задължително да е предназначена точно за вас ;д Доколкото аз се осведомих преди малко-в седмицата имате един път занималня, която е 2-3 часа и не е задължителна д;
    Щом е в общежитието на училището за кои да е предназначена..
    Например за хората, които сме на общежитие ?!

Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    Цитирай Първоначално написано от danito369
    Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    Ъмм не ? Благодари ми , че като председател на даскалото успях да убедя гадния елф , който се явява и директора , само при специални мероприятия да се носят.А иначе и аз обичам се издокарвам в риза и вратовръзка на 15 ;]
    Брао бе човек ! Заобичах те !
    Мани мани , гати обърквацията ; Д. И мразя гадното ви даскало..бихте ни на волей ; Д
    О щом мен ме е нямало , нищо не си видял Бз

хора, доколкото аз знам занималня си има за немския - в у-ще се учи немски 9 часа/седмица, а в занималнята - 15ч/седм.

Град
    Пловдив
    Сега ще съм 10 клас в ЕГ-то и мога да ви кажа че занимални няма.Освен ако не сте в Панса-там има, но мисля че не е задължително. Няма значение дали сте с немски или английски-всички в осми клас учите по 19 часа от езика . След това вече през другите години си учите по 6 часа от основния език и по 3 или 4 от втория език. Даскалото е яко ... много е важно при кой учител ще се паднеш след осми клас... но всички изискват много и искат яко учене. Но не е кой знае колко трудно и не е нужно да се скъсваш от учене за да си изкарваш оценките.

Чета, чета из форума, гледам си моя ник и съм забравил, че аз съм почнал темата, тя 3 страници набрала.
    Anyway, аз съм с немски и съм в общежитие. Дано не са някви волски усилия, че...
    А на занималня не ми се ходи, освен ако не ми трябва, а в тва се съмнявам.
    Иначе... четох из форума на училището, че учителите що-годе биват. Тия в немските паралелки били малко гадни(че как, ама разбира се! Защо пък трябва да ни е лесно... ) Както и да е, някой ако може да изрази мнение(не бивши седмокласници) по тоя въпрос, че направо си се представям как решавам тест по биология на немски в 9 клас... ъ, никак.

Цитирай Първоначално написано от waterflame96
    аз съм с немски и съм в общежитие. Дано не са някви волски усилия, че...
    И аз съм с немски. Пиши на ЛС да се запознаем.
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Господ да ме пази,ако влезна там.Не бих искала да ми късат задника от учене..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си