.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Hybrid View

охх някой да каже от къде се купуват plastic case и от къде--- камъчетата и мънистата... Дали има за всички телефони plastic case ??

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Стария телефон си го бях направила с лакове за нокти.Сега тоя ми е нов,пък и е розов няма нужда да го украсявам допълнително
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Не обичам да си окрасявам телефона.Достатъчно ме радва дизайнът му..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

[quote="spontaneous"] Аз си риаувам с лак за нокти по моя Става супер яко между другото [/quote
    + 1

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Това е прекалено накичено.. но като цяло много се кефя на такива украшения.. ама не бих си жертвала моя телефон
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Хмм аз да се похваля .. понеже не ми харесват мънистите затова си купих едни сладурски стикери на Пука ! Има най-различни ! И стана хубаво .. поне аз си го харесвам

На мен лично изобщо не ми харесват тези неща по телефона, дори не ми харесва да е нарисуван с лак. Само се загрозява. Плюс това представи си, че го изтървеш тоя телефон, половината маниста ще падната и ще трябва всичко пак наново. И не само, тези маниста с каквото и да ги лепиш, те няма да останат вечно там. Все пак телефона седи по джобове, чанти, като се закачат някъде и че се отлепят половината...
    The Devil Fucks like God makes Love.

Мега фен Аватара на iiordanova
    На мен ми допадат. НО .. не и цигански работи , на телефона едва ли ще си направя ! Интересно би било на ключове.. и такива малки неща. Ще видя в магазините за левче дали има камъчета.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Един хубав маникюр и хубавият телефон в ръката - ето ти украса.
    Не му закачам нищо на моя. Дори цветни панели не съм му купувала. Камо ли лепенки и дрънкулки.

http://www.juvella.com/wp-content/nokia-8800.jpg
    Eто това сега е много яко, а и не е циганско.Но проблема е, че ме е жасл да си украся моят телефон, тъй каот мога да го урезиля, а и незнам от къде да намеря камънчета за украсата.

http://www.glitterring.com/images/ga...r_open_500.jpg
    това също е яко, но цвета е гаден.

Цитирай Първоначално написано от koookzy
    Аз исках по някакъв начи н да го окрася с разни камъчета (но не толкова много ), но не успях да си намеря такъв пластмасов "калъф - панел".. за телефона, впрочем то не е панел, а е нещо, като.. ух.. ей таквоз - plastic case . Но досега не съм намирала за LG Cookie KP500

aз имах някога такова нещо бях с Motorola L6 но не съм го украсявала само си стоеше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си