- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да украсим своя телефон
охх някой да каже от къде се купуват plastic case и от къде--- камъчетата и мънистата...![]()
Дали има за всички телефони plastic case ??
![]()
Стария телефон си го бях направила с лакове за нокти.Сега тоя ми е нов,пък и е розов няма нужда да го украсявам допълнително![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Не обичам да си окрасявам телефона.Достатъчно ме радва дизайнът му..![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Това е прекалено накичено.. но като цяло много се кефя на такива украшения.. ама не бих си жертвала моя телефон![]()
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
На мен лично изобщо не ми харесват тези неща по телефона, дори не ми харесва да е нарисуван с лак. Само се загрозява. Плюс това представи си, че го изтървеш тоя телефон, половината маниста ще падната и ще трябва всичко пак наново. И не само, тези маниста с каквото и да ги лепиш, те няма да останат вечно там. Все пак телефона седи по джобове, чанти, като се закачат някъде и че се отлепят половината...![]()
The Devil Fucks like God makes Love.
На мен ми допадат. НО .. не и цигански работи , на телефона едва ли ще си направя ! Интересно би било на ключове.. и такива малки неща. Ще видя в магазините за левче дали има камъчета.![]()
Един хубав маникюр и хубавият телефон в ръката - ето ти украса.![]()
Не му закачам нищо на моя. Дори цветни панели не съм му купувала. Камо ли лепенки и дрънкулки.
http://www.juvella.com/wp-content/nokia-8800.jpg
Eто това сега е много яко, а и не е циганско.Но проблема е, че ме е жасл да си украся моят телефон, тъй каот мога да го урезиля, а и незнам от къде да намеря камънчета за украсата.
http://www.glitterring.com/images/ga...r_open_500.jpg
това също е яко, но цвета е гаден.
Първоначално написано от koookzy
aз имах някога такова нещо бях с Motorola L6 но не съм го украсявала само си стоеше![]()