- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо слушате чалга?
Айде, айде, не можеш да отречеш, че повечето банди, които бяхте публикували в rebel radio темата пропагандираха крайно ЛЕВИ (антисистемни, антикапиталистически, антирелигиозни и т.н.) упадъчни идеи.Първоначално написано от Raybeez
"Evil is powerless, if the good are unafraid."
- Ronald Reagan, 1981
Бтв на Нова Година излезнахме с френдовете след 00:00 и бяхме тръгнали към даскалото и през целия този път, около нас от ВСЕКИ апартамент без никакви изключения (дори и заклетите метъли може би бяха принудени) се лееше чалга. Даже, на няколко пъти бяхме спирали да чуем и не веднъж чухме яки кючеци
![]()
аа по темата: Всичко слушам, дори и метъл, но чалгата // хд // тя дава стимул да се развеселиш, да се качиш на масатаАбе, харесва ми. И колкото и да ми харесва, не всички чалга песни са яки. Мога да кажа дори, че някой са ПАСТЕТ.
![]()
Ти чуваш ли се? Далеч по добри са от гадната ви чалга!Първоначално написано от Mooo6no
![]()
Ние сме единствения народ дето казваме че нашата музика е боклук...
А чалгата не е ли?Първоначално написано от Nakadah
еми то има няколко вида чалга... аз тея пиянските и любовните не ги понасям, ма тея ритмичните като Andrea - Излъжи ме, ме кефят...Първоначално написано от Metal
и все пак, има къде къде по гадна музика от чалгата...
пример за кое?Първоначално написано от Metal
Музика по гадна (според теб) от чалгата.Първоначално написано от Nakadah
![]()
не го знам жанра, но като пусна радиото, 80% от негое боклук, а те се имат да пускат хитове....Първоначално написано от Metal
но ще ти дам пример като искаш! ИНДИИСКО!!! АРАБСКО!! И ДР ЦИГАНСКО!!
Еми да, наистина са по - зле от чалгата. Ама циганското и чалгата е почти едно и също.![]()
е вече почна да преовеличавашПървоначално написано от Metal
![]()
ПОВЯРВАЙ МИ! ако излезнеш да живееш извън бг за поне 6 месеца, ще почнеш да слушаш чалга!
Първоначално написано от CherryS
Бахти жалката история.
Азис? Милко Каладжиев? (тея какви са? )Първоначално написано от Nakadah
ПП - Ти ми повярвай! НЯМА да се случи!
тея 2-мата са кръчмарски, аз не ги аресвам...Първоначално написано от Metal
повярвай ми, ще стане
др пример за по лоша музика от чалгата!
КИТАЙСКОТО!!!
Искам да дойде Raybeez и да ви изтрие безсмислените мнения. По един БАН също доста добре ще ви дойде.![]()
НАШАТА музикаПървоначално написано от Nakadah
![]()
Мога да говоря много, ама ще бъда кратък.
Чалгата я слушат, защото е елементарна и лесно смилаема. А една музика... не трябва да е такава. Дори бебетата (още не проговорили) имат предпочитания към музиката -> музиката е много силно нещо. Музикантите трябва да се отнасят с нея като със божество.
Аз слушам песни в които намирам себе си, изпълнители които знаят какво правят и се отнасят към НЕЯ с подобаващото отношение.
http://vbox7.com/play:5b938da3 - Поздрав!
"Живея във филм грозен!"
И който не разбира смисала на текста на тая песен мога преспокойно да му кажа да си живее жалкия живот и да не ме занимава с глупавото си мнение.
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ , не!![]()
Аз очаквах нещо някоя класика да пуснеш, рок, а у, ти...Яко се ос*а.
![]()
Smotan Mc е прякорът на един изпълнител, който определено знае какво прави и се отнася към музиката като с божество.![]()
Както казах, явно наистина живея във филм грозен!
"Във миниран район, клонирани хора вървят!" - Тва е нащата нация!
Музиката не е за всеки явно...
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Любимо ми е, когато некой пише, че чалгата е селска, циганска музика, а в същото време тоя е некъв скейтър, рапър, дръмнбейсър напушеняк.
Оставате чалгата на нас, негърската музика за вас![]()
Винаги съм слушала и ще продължавам да слушам чалга.Може и да съм зарибена,но това няма значениекефят ме песните им,текстовете,повечето певици-хубави са и имат стил,имат какво да покажат.А и няма лошо това,че имат силикон,аз лично съм ЗА силикона.Ии като цяло поп-фолка е любимата ми музичка..
![]()
![]()
![]()