- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо слушате чалга?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Виж тука съм съгласен.Първоначално написано от gsh
![]()
Абе, въобще, летят етикети на поразия тука и дискусията е супер плодовита, вижда се.
Както ще да звучи коментарът ми, но наистина е безумно как се раздава правосъдие между потребители, които не знаят НИЩО едни за други. Сякаш никой не си дава сметка колко непълноценен канал за човешко общуване са форумите - направо "осакатено общуване".
И в тия условия ли ще се бистри истината?
По-скоро се мерят пишки.
активизъм/превенция; писане; музика
Музика?Къде, бе? В минирани хора , клонирани райони вървят!Първоначално написано от skuck
То няма нищо музикално... добре те питаха преди или след. Това е най - гадното нещо, което съм чувал след splittercore - а ( http://www.youtube.com/watch?v=qYF5FlYhoik ) Когато слушам музика като тая вждам дълбокия смисъл дори в дрането на блек и дет метъла, който поне има много яки китари с готини сола. Ужасно...
Може МС некадърник да има некви що годе поносими текстове, за което не съм сигурен, ама музика не докарва. За едно е прав - Искам на човек да не приличам. Е получило му се е и като гледам и последователите са му така.
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
ми то по купони чалга се слуща не метъл или нещо друго![]()
ВСИЧКИ СТЕ ВЕЛИКИТЕ МЕТЪЛИ,ХАУСЪРИ,РАПАРИ, но ударите ли по някоя друга чаша + добра компания и всички пускат чалгата и се разцепват, но иначе не слушат чалга![]()
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
Йес! Предлагам ти да почнеш да пишеш философски трудове. Толкова много истини за света знаеш !!!!
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Само едно уточнение.
Смотан МС а.к.а. Ndoe или иначе казано - Жорката е едно от най-уважаните МС-та на Българската сцена. Още през 2007 записа трак с един от най-добрите МЦ-та в Европа.
Прохождащите в рап/регетона все още слушат "знак ми дай". Да не говорим, че "Пет" я въртят дори и 30% от чалгарите. Отделно дето си има и дръм'енд'бейс, регетон, денсхоу и грайм проекти.
Говорим за един от НАЙ-ГОЛЕМИТЕ в БГ рапа и съм сигурен, че 90% от слушащите рап са на същото мнение. Просто го дадох за пример, фонотеката ми не се изчерпа само с рап.
Ама вие знаете всичко....
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Скък, успокой топката и изчакай да навършиш 16 пък тогава говори за големи имена и пр.
Аз не чаткам почти нищо от рап, но да псуваш чалгата и да се кефиш на регетон е равносилно да мразиш расизма и негрите. Така че, ако обичаш, се консултирай за повече информация с аватара ми и напусни полезрението ми. Благодаря предварително.
"не слушам такава музика" явно по-добрият вариант е "избягвам да слушам такава музика".![]()
Маса пък яките купони си стават на рок/ретро. Признавам си, 4е съм ходила и на 4алга купони, ама и пет пари не струват...
То от ходене по чалга купони си почнала и с 4-ки да пишеш...
Тя Бианциа ще те просветли за нещата от живота, нЕма се прит'сняваш.
т'ва, че ти си от ТЕЗИ(малкото изключения), КОИТО СИ ДЪРЖАТ НА МУЗИКАТА И СТИЛА,който слушат НЕ ПРОМЕНЯ факта, че повечето хора са като тези, които описах по горе. просто е стотина срещу стохиляди ;ДПървоначално написано от Raybeez
realantisocial великите умове си проличават рано хахаха, виждам, че и ти си един от нас, честито :Д:Д
станахте двама.. :Д напредвате :Д сиг все пак има надежда :ДПървоначално написано от BenSherman
Клавиатурата ми не работи, проблем ли имаш!?!?Първоначално написано от realantisocial
И на 4алга купони съм попадала по слу4айност ЗА КРАТКО.
"Ч"-то във фонетичната азбука е на мястото на символа ~, отляво на единицата.
Щом аз, която не използвам тази азбука, го знам, можеше и ти да се направиш труда да го намериш, за да не пишеш като "модерна" петокласничка.
Не мисля, 4е е редно да ми казваш какво да правя, ок? Пак пиша по-грамотно от теб, не се безпокой. Пък и това ми е отделната от лаптопа клавиатура, ако искам мога да се пресегна и да си напиша ЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧ ЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧ, ама не искам, сеш` се?!Първоначално написано от ThroughStruggle
Бианица вече е в абстиненция.
Ще се наложи да спестяваш пари от чалга клубчета, та да имаш пари за жълтата благодат.
АхахахахахахахахахПървоначално написано от w0sh
хахаххахахахаххахахахах
АХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХА
ХА
ХАХА
ХАХАХАХА
АХАХАХАХА
ХА ХА ХА
Сега ме изкараха и 4алгарка, супееер.![]()
Аз нямам проблем, но ти имаш проблеми със себе си. И все пак не се безпокой, това преди всичко е проблем на всички ни като общество, че допускаме някои деца да растат в саксия и после да се превръщат в най-низката и грозната утайка и шлака, която квалифицираме като утрепкиКлавиатурата ми не работи, проблем ли имаш!?!?![]()
Ами радвам се, 4е ме определяте като о(!)трепка, аз (и не само) имам по-разли4на дефиниция за тази дума и един друг вид хора спадат там.![]()
П.П. Не мисля пове4е да се обяснявам в тема за 4АЛГА за това, какви символи използвам и каква съм. Приятна ве4ер. (Ирония.)
Надценяваш я. Ще се стресне, ако има развитие, а в момента се забелязва точно обратното![]()
ексо засегна нещо, което и аз наблюдавам като явление. не че съм особено по-стар от сегашните подрастващи (не и чак толкова), обаче тая дезориентация при нас като по-малки я нямаше ЧАК толкова застъпена.
за една година се минава през една, втора, трета субкултура, после нанякъде другаде. какво по дяволите?
*не вкарвам нищо лично към който и да е, просто се чудя.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."