- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо слушате чалга?
да бе, ясно, явно и самата ми компания (и остатъците от нея сега, ъх), не е била толкова залитаща по нещо ново на всеки месец.
ама сме го говорили хиляди пъти тук - в момента четеш три статии в уикипедия, гледаш малко ютюб или някое сайтче и си готов за нови субкултурни изживявания. а преди не беше толкова лесно.![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
^тогава какво се учудвате?
А тва някой тийн да е против алкохола и после да почне да пие е най-нормалното нещо. ще излъжете ако кажете че едно време не сте били върли противници и после сте поркали
При всеки го има в няква степен застъпен двойният стандарт и е нужно да се подхожда с малко повече снизхождение, особено когато не само принципите определят положението, но и конформизма и т.н.
не разбирам кое му е лошото да опитваш нови неща, за да видиш кое ще ти хареса най - много и да останеш на него, не говоря само за музика, а попринцип... Това, че ти BenSherman знаеш какво искаш, не ти дава право да съдиш другите. всеки с мнението и интересите си.
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
не е лошо, стига да не се тупаш в гърдите колко си велик с това...а след 2 месеца да го смениш. има разлика между сменящия без нахаканост и дразнещо безочие и този, който крещи от километри "вижте ме какъв съм", а след месец-два отново е в друго лоно. смешно е.Първоначално написано от GreenMimss
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Е т'ва вече е наистина тъжно. 'Щото може, не може да пее нея има кой да я тика и да плаща да и пускат смешните клипове по МТВ, а хора, които наистина ги бива нямат никакъв шанс за изява.Първоначално написано от BenSherman
realantisocial, няма нужда да "успокоявам" топката щот тя въобще не се е "нервирала". Рап-а си го слушам от 5 годишен ... тва са 15 години ... както искаш ме разбирай.
И ся специално за тебе:
Регетон - http://reggaeton.forumotion.net/forum-f3/topic-t2.htm
Чалга - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%...BB%D0%B3%D0%B0
Така като гледам ... разлика нулева, а? Да не говорим пък за тематиката в текстовете, че там нещата са доста различни.
Иначе, най-обичам да пия на такава музика - http://vbox7.com/play:b9e4c14e
Мдааам, колко вярно...Първоначално написано от semantics
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Първоначално написано от PinkFloydSound
![]()
Скрий се, бе, дете.
Запетаята преди "бе" я няма. :PПървоначално написано от ThroughStruggle
:P
![]()
Винаги съм била на принципа, че всеки може да прави каквото си поиска, да слуша каквото му е кеф и пр. ,без другите да го съдят..И да, тук винаги се минава с крилата фраза "просто изказвам мнение", но всъщност какво значение има какво си искал да кажеш, след като думите ти са наранили отделни хора?![]()
Запетайка преди всяко обръщение, бе.Първоначално написано от PinkFloydSound
The secret to finding something is knowing where it is.
баш на мъж, не, но верно понякога е грозничка. на живо е по-пичка, но ако ми дойдат тия трите, ше им откажа, за да им едно такова гадноПървоначално написано от BenSherman
http://vbox7.com/play:a2a661d4 !!!
едно бивше ме зарази с тая музика , като ми пусна "отличен 6" ии така....![]()
![]()
и ти реши да станеш циганка.Супер, к'во..
![]()
![]()
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Всяка музика си има своите добри и лоши песни. В повечето случаи нямам нищо против чалгата, защото текстовете са сносни, музиката е хубава. Не харесвам изпълнителите и това, че не песните, а самите те провокират към неадекватно и селско поведение. Друге въпроъст, че по неизвестни причини нивата на обноските, интелекта са спаднали и в момента колкото по шокиращо, нестандартно и просташко е дадено нещо, толкова по се харесва нахората. Може би проблемът е в това, че никой не налага дисциплина и контрол. Никой не може да ме обеди, че гласът и текстовете на Азис са невероятни. Но всичко трябва да е скандално, за да се продаде, иначе талантът ти отива на вятъра. Чуйте тази песен и коментарът на Азис преди да започне да пее http://vbox7.com/play:27506476 . Е, всеки си има собствена истина![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Не харесвам певиците,нито държанието.
Слушам предимно заради самата музика.А като седна на маса с маса с приятели,друго не мога да слушам..![]()