.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    А защо си със тия момичета след като ти се подиграват? Те не са ти приятелки!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    Ами защото ако ги заебе, няма с кого да излиза и ще си стои вкъщи ..
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    Ами защото ако ги заебе, няма с кого да излиза и ще си стои вкъщи ..
    Е как така? Толкова ли е трудно да си намери стойностни приятели? Нали знаеш какво са казали хората - По-добре сам, от колкото я лоша компания

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Ами не знам. Както тя си реши. Аз по това дето са казали хората си стоях една година вкъщи и бях много зле. Цял ден на компа, нямаше с кого да излизам.. ужас само като се сетя и ми става лошо.. А сега съм в няква безизходица. Излизам с едно момиче, но няма какво да правим. Явно си омръзнахме или незнам. Като ми стане тъпо само си повтарям "не съм пред компа.. не съм пред компа.." Адски тъпо бе взе да ми писва И аз много лесно мога да го кажа това 'ми намери си стойностни приятели'.. Откакто се помня ги търся и още не съм ги намерила.. шанс
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Ами не знам. Както тя си реши. Аз по това дето са казали хората си стоях една година вкъщи и бях много зле. Цял ден на компа, нямаше с кого да излизам.. ужас само като се сетя и ми става лошо.. А сега съм в няква безизходица. Излизам с едно момиче, но няма какво да правим. Явно си омръзнахме или незнам. Като ми стане тъпо само си повтарям "не съм пред компа.. не съм пред компа.." Адски тъпо бе взе да ми писва И аз много лесно мога да го кажа това 'ми намери си стойностни приятели'.. Откакто се помня ги търся и още не съм ги намерила.. шанс
    Ами моите съжаления! И аз съм си стояла ей така в къщи два месеца, ама си намерих приятели с които си заслужава да съм, такач че...

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Еми компанията ми не е лоша.Просто като се лигавят ии така става.Иначе има и свестни момичета,които ще ме разберат.

Щом си позволяват , значи си мълчиш.Кажи им че преминават границата ...ако са достатъчно умни ще се досетят.Успех!

I love my high heels <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си