.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Прическа

Прическа

Може би е малко тъпо , но имам сериозен проблем (поне за мен). Та искам да ви попитам какво да направя.. аз имам мн дълга коса (до дупето) и за нея ми правят много комплименти , но сега ацки много искам да я скъся до рамената и който и да попитам всеки ми казва да не я режа , но аз страшно много искам и незнам какво да направя... .. какво ще ме посъветвате

Грешен раздел!
    Кирилицата важи и за заглавието!
    kalpazanka

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Аз попринцип толкова дължи коси не харесвам. не знам как си я зиправяш или накъдряш, мен лично ще ми е трудно да я поддържам избощо. вярно е, че много хора се кефят на такива коси, защото рядко момичета могат да я поддържат. Аз лично какво кзах такива коси не харесвам, но има момичета, които трябва да ти завиждат. Според мен си я скъси и виж как ще ти стои, дали ще се възприемеш и ако можеш качи снимка, да те видим със сегашната ти коса.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Щом искаш - не виждам къде ти е проблема..
    И аз съм с доста дълга коса и винаги,когато отивам на фризьор всеки ми казва - да не я скъсявам..Но после НЕ съжалявам..
    Ако ти самата НАИСТИНА искаш - направи я..Както каза и nIkEnCeTy_bE - дай и снимка,да преценим долу-горе как ще ти стои
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Щом искаш не му мисли Коса винаги расте ! Аз бях с коса,може би не толкова колкото е твоята,но пак си беше дългичка,и я постригах до малко под рамото..и сега си расте,но вече е по-жизнена и здрава.Сега уча за фризьорка и преди чесно казано се страхувах да гледам и да чувам как някой иска да си подстриже косата,но това вече ми е ежедневие и точно за това ти казвам да направиш това,което искаш! Успех
    And the world around us wont stop turning to night..
    I like.. I like..

http://www.impulse.bg/Minionchee

Фен Аватара на Coke
    Град
    София
    Не слушай какво ти казват другите.И аз бях точно така-с дълга коса и всичко казваха не я режи бла,бла,аз все пак се постригах и после всички- добрече се пострига,така ти е по-добре и т.н. Попринцип не означава,че щом косата ти е хубава така ще ти отива повече,отколкото къса.Така че щом си решила-скъси я.Както казаха-коса е-расте.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    И моята коса беше до дупето
    Подстригах я веднъж - до малко под раменете и сега преди няколко дни до раменете (на френско каре) даже и бретон си направих на една страна.
    Искам да ти кажа, че изобщо не съжалявам. Аз обичам разнообразието и да експериментирам със себе си, пък и това все пак е коса, ще порасне, не оставаш така за цял живот
    Режи смело и без това така косата ти ще стане по-жизнена и ще ти е по-лесно да я поддържаш... И няма да ти е толкова горещо лятото

Щом искаш да я отрежеш-режи я. Моята също беше дълга (не чак до кръста, малко по-къса) и се подстригах до раменете и не съжалявам... Късата коса е много по-лесна за поддържане.
    Пък и косата расте. Но все пак ако искаш може постепенно да я подстрижеш-първо до раменете, за да видиш дали се харесваш.

Голям фен Аватара на magicfairy
    Всички казвате 'режи, косата расте', расте, расте, колко да расте. Толкова е трудно после да пуснеш дълга коса, имате ли си на идея от колко време се опитвам... Така че много хубаво помисли, после да не ти липсва, но пък винаги можеш да си удължиш късата коса и воала.

супер безформени са такива коси ... по принцип не знам за твоята но ако я скъсиш според мен със сигурност ще седи по добре

Скъси я Ам можеш ли да пуснеш снимка ?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Скъси я щом искаш

Град
    Враца
    И мойта беше дълга, ма ся е много къса черта. Не съжалявам, даже не искам да расте толкова бързо. Пък ти щом искаш до раменете - давай, не мисля, че е толкова късо, даже си е дълго ;д
    еlsy

аз имам коса до раменете и ми се иска много дълга коса !!! да не е чак до дупето малко по-къса!!
    а за тфа дали да се пострижеш или не помисли си добре, после може да ти липсва дългата коса
    или пък я скъси ама не много

все пак, не слушай другите послешай себе си!!!
    успех
    !!!

коса е! расте!
    ....моята коса беше пораснала до раменете и я отрязах....бях като момче,но сега пак ми е пораснала дори може да се харесаш повече с къса коса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си