- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Питане
Здравейте, значи имам един въпрос. На скоро правихме секс с приятелката без презерватив.. Бутнал съм и го максимум 3-4 пъти и със сигурност не свърших ( целта не беше да свършвам ), но главичката му беше влажна и някак си лепкава. Приятелката ми НЕ беше в овулация ( Правехме го 2 дена след като и свърши цикъла ) та има ли някакъв начин да е забременяла![]()
без паника...
Хахахахахахаха еми нормално е да е ти е влажна главичката след като си го вкарвал там където е влажнохахаха леле боже. Нямам как да е бременна.
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Така е, но ми се стори лепкаво ( може би предеуколациона течност О.о ) и за това исках да попитам.Първоначално написано от miss_kiss181
А отностно за овулацията съм прав нали? Не може толкова бързо след цикъл да е влезнала във.?
Лепкавостта е от соковете й ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Черпила е с лубрикант![]()
близо половин година с приятелят и карахме на "късмет" (без презерватив почти вс ден) НЕ СЕ ПАНИРАЙ хората се чудят как да забременеят а вие...
Първоначално написано от miminko
![]()
It's too late...
Силно се надявамПървоначално написано от TheSunshine01
Но понеже напоследък взе да усеща умора, малко се стреснах, но вероятно е от смяната на времето, толкова е топло..
![]()
Благодаря. Дано около 18-20 Юни и дойде цикъла и всичко бъде наредПървоначално написано от miminko
![]()