- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- 2012 Краят на света
абе кво се мъчите да мислите дали ше дойде краят.. живейте си до 2012 пък ако стане-стане! нищо не можем да направим!![]()
НЕ Е ВЯРНО !!! .. В една библия пишеше , че ще настъпи края на света през 199.. и някоя си
.. След това 2000 щеше да е края след нея 2006 а сега 2012
.. Глупости .. Краят на света щял да дойде още през май 2011 г., а не през 2012 г.! Теориите, че краят на света ще настъпи през декември 2012 г. са необосновани, защото в действителност светът ще свърши 2011 .. В продължение на 70 години 88-годишният Кемпинг изследвал внимателно Библията и на базата на данни в нея направил изчисления, които показали, че на 21 май 2011 г. ще дойде краят на света... Направо вече се дразня като почнат да сее '' Филмират'' Край ще има ! Но нямо да е през 2012
Според концепцията на Кемпинг краят на света щял да протече в две фази. На 21 май 2011 г. в рая щели да отидат само най-праведните хора. На 21 октомври 2011 г. светът щял да бъде погълнат от невиждани пламъци.
![]()
това което са казвали маите се е случвало, но не вярвам в това че света ще свърши тогава единствената причина да свърши света е от това което причиним ние имам предвид развалянето на озоновия слои, глобалното затопляне, наводнения и всички бетствия. но до тогава ще сме измислили план за действие![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз вярвам,че ще пукнем тогаваЖалко,защото имам желания,дето няма да ги осъществя,но...
![]()
Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.
Все ми се иска това да не е вярноИскам да си живея още
![]()
Края на света едва ли, но е напълно логично нещо да се случи! Някаква глобална промяна, нещо което да остане в историята на човечеството! Теориите са много ...![]()
![]()
![]()
Je t'aime beaucoup, tu es mon chouchou ... *
Ами аз май не вярвам .. доколкото знам , щели да се обърнат полюсите , всичко щяло да бъде като преди век /без компютри , джиесеми и др./ ... но според мен 2012 може и да е края на света за майте , но не и за другите .. най-вероятно е , понеже и Баба Ванга е казала , че през 2012 водата ще стане по-скъпа от златото.. и ще я затваряме в буркани и темподобни неща ... но айде да не прекаляаме - Краят на света на дали ще бъде 2012
.. но , както казаха и други , преди мен .. нека си жевеем всеки ден , като за последно .. да се помъчим да сбъднем мечтите си , ако ще през Ноември , 2012 ..
![]()
няма да дойде края на света.Според мен края на света няма да дойде еи така бързо тя постепенно ще ни унищожава природата с земетресение и т.н
няма да дойде края на света.Според мен края на света няма да дойде еи така бързо тя постепенно ще ни унищожава природата с земетресение и т.н![]()
нема шанс батее![]()
![]()
![]()
Светът ще свърши през 2012 само , ако Chuck Norris не е в настроение![]()
Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!
хора има защо да се притеснявате 1-во,че баба ванга го е предсказала,а също хиляди хора трърдят,че когато им е предсказвала всичко им познавала.Другото което е маите винаги каквото са предсказвали се е случвало така и те казали за 2012 края на света.Аз си мисля,че ще има краи![]()
тогава ще сме толкова развити, че ще го клонираме и няма да угаснеПървоначално написано от ImmortalSportFreak
Първоначално написано от Arterranes
Пълниии глупостии ... чудятт се вече какво да кажат..
ние не знаем какво може да се случи след 10 мин ... пък тръгнали да казват кфо ще става 2012... могат да имат само преположения..
Звучии страшно,но много малко вероятно да се случи![]()
Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!
Ех... млади, интелигетни хора вярват в края на света и в глобалното затопляне....
21 декември![]()
![]()
Баси гадното, точно на рождения ми ден ;дд
Just be yourself!
Хахаха.Те няма да тръгнат да гадаят какво ще се случи с живота ти след 10 минути.Това са научни неща.Онези хора са учени,а не ясновидци ; )Първоначално написано от elenka3
Аз съм 50/50 относно въпроса ;д
once they see you doing better without them,that is when they want you back !
Аз вярвам, че нещо ще се случи, дори и да не е тогава.
Сами ще се унищожим, защото средствата на планетата са на привършване, питейната вода също. Глобалното затопляне. Разрушихме си планетата. Започнахме сами да се избиваме - непрекъснато все някъде по света има война.
Има хиляди неща, които са доказателство, че не ни остава много, не само календара на маите.![]()
^ Говориш глупости. Глобално затопляне няма, запасите на питейната вода не са на привършване и през последните 66 години не е имало война, в която да са измирали масово хора (лигави истории като Ирак, Либия, Косово не се броят)
Първоначално написано от muscle
Глупостите ги говориш ти. Няма да е зле първо да се информираш кое е на привършване, и кое не. Глобално затопляне все още няма няма, но не за дълго. Естествено, че не става въпрос за измиране на хора, но тези "лигави истории" са именно заради привършването не запасите на земят.