- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- 2012 Краят на света
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Т'ва е пална простотия как ще свар6и света 2012 та той сега почва за някои .. а за някои сваршва така чее.. ЕДВА ЛИ ДА СВАРШИ !!!!
![]()
![]()
ESL !!!
Пичове това не е истина ,..колко пъти вече казват това - 2 пъти и какво стана нищо !! Но баба ВАНГА беше казала че след смъртта й ще се намерило момиче в Русия като нея ! И това стана скоро намериха сляпо 10 годишно момиченце което предсказва бъдещето !!! Значи тя беше казала че първо ще измират пчелите после животните и после хората вече .. и това с пчелите не е измама .. японците или китайците имаха много мед и продаваха наволя но вече не е така за жалост пчелите им започнаха да измират забележително ! Също и аз имам приятели които на селата си имат кошети по 20 кошера и на другия ден в 2-3 кошера пчелите са измрели незнайно защо .. такаче нищо не се знае .. четох и в нета че слънцето има енергия за още 5 милярда години ... пък и казаха че само в Русия ще били оцелели и там щяло да бъде рай за всички
и всички са щели да се запътват към РУСИЯ !
Това много много не вярвам ..
Но като се замисли човек малко ...
Може да събуди страха в себе си![]()
Извинете ме ..![]()
Лигави историиПървоначално написано от muscle
![]()
![]()
![]()
Аман от разбирачи
Глобално затопляне има!
Дали е причина човечеството за него - не се знае със сигурност, а просто Земята е в такъв период на затопляне , но има!!!
Еми аз лично не вярвам макар,че има все пак някви доказателства!![]()
Емии те маите като са измрели кой да им продължи календара
Тооо през многооо години щеше да свършва света,а дори и да е истина всички ще умрем заедно и никой на никой няма да липсва
Аз акоо гледаш в интернет прочетох че след 21 декември 2012 ще се преродим на друга планета заради дупката
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Just smile! ;]]
Тия неща винаги са ми били интересниНе се знае , времето ще покаже ...
Има доказателства, че ще се случи нещо, но какво по-точно никой не знае. А може и просто да се събират доста случайности наведнъж или на някого от маите да му е хрумнало, че му е писнало да записва дати в календара.![]()
Хех .. 2012 глупости !Не може ей така изведнъж да има край.. Тва, че Маите ги е домързяло да си довършат календарчето, не значи нищо... : ) Все пак, всеки има право да вярва в каквото иска....
Значи ся ...![]()
НИКОГА АМА НИКОГА НЕ СЪМ ВЯРВАЛА В ТЕЗИ ГЛУПОСТИ ЗА 2012 ГОДИНА.
Първо :
- Първо щяхме да мрем
- 1996 година.
- 2000 година.
- 2009 година.
- 2011 година - 19 март.
- 2011 година - 21 май.
Второ :
- Може да има природни бедствия , но не и край не света.
Трето :
- Само някой ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЪП ще повярва в това.
Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?
Единственото нещо за което се знае за 2012 е, че кометата Еленин ще мине много близко до Земята (по-близко отколкото е Луната). Само това реално ще се случи (неизбежно е). От тук вече започват догадките дали ще причини нещо тази комета (катаклизми и т.н.). А и даже да се знае, че ще стане нещо имате ли си на идея каква паника ще настъпи? По-добре да си живеем в невидение и когато дойде моментът да става каквото ще става.
Напражо немога да повярвам че вярвате на това![]()
по-големи глупости няма! Наи-много да се промени климатът и да стане нещто като с динозаврите но...ние хората няма да умрем,защото дори да стане нещо (някав намерил кислород в космоса) , можем да намерим друга планета на която има кислород и там да живеем.Но няма да умрем!!!
![]()
Grumni se x.x