.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 88 от общо 88
    Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Т'ва е пална простотия как ще свар6и света 2012 та той сега почва за някои .. а за някои сваршва така чее.. ЕДВА ЛИ ДА СВАРШИ !!!!
    ESL !!!

Град
    Плевен
    Пичове това не е истина ,.. колко пъти вече казват това - 2 пъти и какво стана нищо !! Но баба ВАНГА беше казала че след смъртта й ще се намерило момиче в Русия като нея ! И това стана скоро намериха сляпо 10 годишно момиченце което предсказва бъдещето !!! Значи тя беше казала че първо ще измират пчелите после животните и после хората вече .. и това с пчелите не е измама .. японците или китайците имаха много мед и продаваха наволя но вече не е така за жалост пчелите им започнаха да измират забележително ! Също и аз имам приятели които на селата си имат кошети по 20 кошера и на другия ден в 2-3 кошера пчелите са измрели незнайно защо .. такаче нищо не се знае .. четох и в нета че слънцето има енергия за още 5 милярда години ... пък и казаха че само в Русия ще били оцелели и там щяло да бъде рай за всички
    и всички са щели да се запътват към РУСИЯ !

Това много много не вярвам ..
    Но като се замисли човек малко ...
    Може да събуди страха в себе си

Извинете ме ..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от muscle
    ^ Говориш глупости. Глобално затопляне няма, запасите на питейната вода не са на привършване и през последните 66 години не е имало война, в която да са измирали масово хора (лигави истории като Ирак, Либия, Косово не се броят)
    Лигави истории
    Аман от разбирачи
    Глобално затопляне има!
    Дали е причина човечеството за него - не се знае със сигурност, а просто Земята е в такъв период на затопляне , но има!!!

Град
    Plewen
    Еми аз лично не вярвам макар,че има все пак някви доказателства! Емии те маите като са измрели кой да им продължи календара Тооо през многооо години щеше да свършва света,а дори и да е истина всички ще умрем заедно и никой на никой няма да липсва Аз акоо гледаш в интернет прочетох че след 21 декември 2012 ще се преродим на друга планета заради дупката
    Just smile! ;]]

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от KpucmuHa
    глупости...

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Йей! Една година живот! Да купонясваме на МАХ!

Повече от фен Аватара на PsychoBitchFromHell
    Град
    В ада
    Тия неща винаги са ми били интересни Не се знае , времето ще покаже ...

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Има доказателства, че ще се случи нещо, но какво по-точно никой не знае. А може и просто да се събират доста случайности наведнъж или на някого от маите да му е хрумнало, че му е писнало да записва дати в календара.

Хех .. 2012 глупости ! Не може ей така изведнъж да има край.. Тва, че Маите ги е домързяло да си довършат календарчето, не значи нищо... : ) Все пак, всеки има право да вярва в каквото иска....

Фен Аватара на Queenie
    Град
    На седмото небе !
    Значи ся ...

НИКОГА АМА НИКОГА НЕ СЪМ ВЯРВАЛА В ТЕЗИ ГЛУПОСТИ ЗА 2012 ГОДИНА.

Първо :
    - Първо щяхме да мрем
    - 1996 година.
    - 2000 година.
    - 2009 година.
    - 2011 година - 19 март.
    - 2011 година - 21 май.
    Второ :
    - Може да има природни бедствия , но не и край не света.
    Трето :
    - Само някой ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЪП ще повярва в това.
    Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?

Супер фен
    Единственото нещо за което се знае за 2012 е, че кометата Еленин ще мине много близко до Земята (по-близко отколкото е Луната). Само това реално ще се случи (неизбежно е). От тук вече започват догадките дали ще причини нещо тази комета (катаклизми и т.н.). А и даже да се знае, че ще стане нещо имате ли си на идея каква паника ще настъпи? По-добре да си живеем в невидение и когато дойде моментът да става каквото ще става.

Не ми се вярва,че 2012 ще е краят на света.

Напражо немога да повярвам че вярвате на това по-големи глупости няма! Наи-много да се промени климатът и да стане нещто като с динозаврите но...ние хората няма да умрем,защото дори да стане нещо (някав намерил кислород в космоса) , можем да намерим друга планета на която има кислород и там да живеем.Но няма да умрем!!!
    Grumni se x.x

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си