- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вашите кусури.
Какво не харесвате в себе си..кое ви е комплекс?
Моите комплекси са..
(1)10 кг над нормата..
(2)Окосмяването..
(3)Мазна коса..
Следващия да казва как може да се разрешат тези проблеми..
Ако смятате темата за ненужна (кюч)![]()
1![]()
Oбичам се такава каквато съм,щото несъм комплексарка,но не мисля ,че темата е за ключ![]()
нито едно от 3-те
![]()
![]()
Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp
понякога ми излизат ужастни пъпки![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
az se haresvam puk![]()
Не си харесвам носа и тялото,като се замисля и характера си трябва да променя
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
ръста![]()
челото
ушите
п.п. окосмението можеш да го махнеш
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
1.килограми
2.уши
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Косата на моменти не я харесвам
Задника - има нужда от известно стягане
Ръцете
Всяко вдишване е квадратче към теб...
не харесвам в себе си че имам и някоя и друга пъпчица и не ме радва прическата ми ама какво да направя само тези две неща са ама чак да си ми комплекси не![]()
аз не се комплексирам,но искам да кача някое друго килце,иначе се харесвам самото телосложение,понякога и на мен ми излизат гадни пъпчици преди цикъл,искам мааалко по големи гърди, и косата не си харесвам понякога,но се справям като вкарам някоя прическа.мисля,че е това само,може да има хора които не харесват други неща.![]()
МоетО момЧе завИнагИ си ОСтаВа в моЕто съРце. Обичам те бебе !!!
Ми аз си се харесвам.Дразня се,че изведнъж ми се появяват много пъпки по челото (добре,че имам бретон) и брадичката и после изведнъж изчезват.После пак се появяват...
Направи си бретонПървоначално написано от Sunshin3
Ако наистина челото ти е голямо,ще ти е много по-хубаво с него.
попринцип си се харесвам,но бих променила няколко неща:
косата на моменти не си харесвам
имам 2-3 излишни килца
иии тва е![]()
килограми
голям крак 41 номер
понякога ми излизат подкожни пъпки
Първоначално написано от britzy
Брях,брях
Амии и аз искам да кажа, че не се самоопределям като комплексарка, но някой неща в тялото ми биха могли да бъдат по хубави....като:
носът, определено мн повече бих му се радвала ако беше по-късичък
ноктите не си ги харесвам(на ръцете)....просто съм взела на баща си ноктите в основни линии, а на мъжки нокти какъв маникюр може да се оформи
:P
килограмите...това е вечният проблем на женитеопределено не съм пълна, но от някои конкретни места бих била мн доволна ако успея да постопя нещичко
И това са общо взето по-проблемните ми точки(така да се изразя) в тялото....но не смятам, че има някакъв недостатък, който не може да бъде прикрит с чар,усмивка и добросърдечност![]()
![]()
![]()
![]()
1, килограми - откакто се помня се боря с тях
2. останаха ми едни белези от пъпки смис 2 са малки и не сии личи мн май ама![]()
![]()
![]()
3. късогледството .. може би това е най важния ми проблем .. толкова искам да ставам сутрин без да си търся очилата и после да си бъркам в очите да си слагам лещите...
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Същото..Първоначално написано от milickata
И зъбите не си харесвам. Мисля да отида на зъболекар, че да направим нещо по въпроса. Не са нещо критично, но искам да са идеални.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Първоначално написано от ecstazy
мерси много, че ме подсети
и на мен това ми е мъка....лично този проблем е наистина сериозен,защото засяга сетивата и в случая не е дреболия, а сериозен недостатък с който живееш и се бориш всеки ден :P ...свиква се, дори ако виждам идеално сега,би ми било странно....но когато някой каже виждаш ли онова нещо и сочи в далечината,а ти си без лещи/очила и отвърнеш - не....ти става мн кофти
![]()
Сетих се за още нещо,преди имах бузки ахаха,а сега лицето ми е като изпито някак си-искам си гиПървоначално написано от billytalent
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Ами окосмяването и пъпките(не че са много), но пък тва са неща, с които се бори всяко момиче, така чее може би не трябва от тях да се оплаквам, като има момичета с по-задълбочен проблем от моя...
Иначе носа ми е чип, като на малко дете и некак не ми харесва...Миглите са ми късички и колкото и спирала да слагам не се извиват...Ми май е това...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!