.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Неуспешен опит отново...

Така... Харесал съм си едно момиче, с което съм излзизал няколко пъти. Та... проблемът е, че не мога да и кажа за чуствата ми. Егото ми казва да не и принавам защото ще оплескам работите, а разума ми казва да и призная. Иначе момичето не е за изпускане! Дайте ми съвети как да преодолея мисълта, че ще се проваля. Мерси на всички предварително.

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    ми просто бъди оптимист...събери смелост,покани я някаде да излезете и действаи-успех

Като излезете не се обяснявай какво чувстваш и не знам си какво си.. Целуни я Късмет!
    Само в сънищата мога да те докосвам, да оставяш цвят върху моето сиво..

Преодолей егото си , покани я да излезете , но не съм съгласна с по - горния коментар , че трябва да я целунеш . Признай какво изпитваш към нея , но ако си сигурен . Ако не побързаш и се чудиш , може да закъснееш , тъй че излезте по - скоро
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Не й казвай директно "Харесвам те"..
    Пускай намеци, прави и комплименти и т.н.. Покажи й, че имаш симпатии към нея и ако отвърне положително тогава действай :P

Успех
    Трагедията е пълна...

Цитирай Първоначално написано от justunique
    ми и моя коментар ще е подобен .. не прибързвай .. опознайте се ... започни с намеци, срещи, излизания, обаждания и то ще се види дали ще става нещо .. а това че ще оплескаш работата .. какво имаш предвид ?
    амии че може да изръся някоя глупост, че ще ме одреже... знам ли..

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Тя дала ли ти е някви знаци заради които да мислиш, примерно, че и тя изпитва чувства към теб? Знам ли, тряя да прецениш според нейното държание към теб..

Супер фен Аватара на m1nik
    Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
    Преодолей егото си , покани я да излезете , но не съм съгласна с по - горния коментар , че трябва да я целунеш . Признай какво изпитваш към нея , но ако си сигурен . Ако не побързаш и се чудиш , може да закъснееш , тъй че излезте по - скоро

Цитирай Първоначално написано от Linns
    Тя дала ли ти е някви знаци заради които да мислиш, примерно, че и тя изпитва чувства към теб? Знам ли, тряя да прецениш според нейното държание към теб..
    ами като се видим не го показва много, но в скайп си разменяме целувчици, сърчица и така нататък, но скайпа не го приемам много насериозно

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Значи се срамува..

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ако не й кажеш за чувствата си, нямаш шанс да бъдеш с нея, което де факто значи, че вече си се провалил.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Его, разум... блааа, много се вживявате!
    Излезте, прекарайте си хубаво, цветенце, дръж се джентълменски, целуни я... толкова ли е сложно?
    all day... all night... what the fuck?!

Повече от фен Аватара на puhinka93
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Излезте, прекарайте си хубаво, цветенце, дръж се джентълменски, целуни я... толкова ли е сложно?
    Съгласна съм с тебе Но мисля, че много малка част от Мъжкото общество и то по-младите подаряват цветя на момичетата, и това е жалко
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Фен Аватара на loffgame
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    +

Дори да те отреже, няма да умреш и поне ще знаеш, че си опитал (:

Тя се срамува, ти също. . . Когато и признаеш чувствата си, едва ли ще те отреже, не се притеснявай.
    А дори и да го направи, не е края на света.
    Успех!
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

purpledawn e прав/а.
    Ако се откажеш и не й признаеш после само ще се питаш "АМи ако...и бях казал..?!?!?!"
    И щтогава вече ше ти е мнооого гадно.Дори и да те одреже поне ще си опитал и тая мисъл ще ти напусне съзнанието и ше те остави намира
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

мерси на всички. Очаквам още съвети. Тя се връща чак в неделя, така че дотогава може да ме съветвате!

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Пич, такива неща трябва да се изясняват най-късно до втората среща. С протакването на нещата само и ставаш все повече просто приятел, а веднъж влезеш ли в тази графа, от там насетне положението става много сложно. Сподели й още следващия път когато се видите инак тя ще престане да се чуди харесваш ли я или не и ще си набележи някой, който знае как да покаже какво иска и докато се усетиш вече ще си приятелКАТА, която тя ще пита за одобрение дали еди кой си там е подходящ, за да и бъде гадженце...
    Концентрирай се, за да я натиснеш по правилните точки, но все пак се опитай да изглеждаш по-отпуснат и се дръж естествено, когато се отвори подходящата тема. Питай я ясно дали тя мисли, че харесва нещо в теб, а ако отговорът й е положителен, то хвания за ръката й и сподели чувствата си... Пък каквото стане от там насетне, здраве да е. Дори да не се получи нищо, ще си преборил страховете си и следващия път ще бъдеш по-смел в постъпките си и няма да пропуснеш да подходящия момент за действие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си