- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Неуспешен опит отново...
Така... Харесал съм си едно момиче, с което съм излзизал няколко пъти. Та... проблемът е, че не мога да и кажа за чуствата ми. Егото ми казва да не и принавам защото ще оплескам работите, а разума ми казва да и призная. Иначе момичето не е за изпускане! Дайте ми съвети как да преодолея мисълта, че ще се проваля. Мерси на всички предварително.
ми просто бъди оптимист...събери смелост,покани я някаде да излезете и действаи-успех![]()
Като излезете не се обяснявай какво чувстваш и не знам си какво си.. Целуни яКъсмет!
Само в сънищата мога да те докосвам, да оставяш цвят върху моето сиво..
Преодолей егото си , покани я да излезете , но не съм съгласна с по - горния коментар , че трябва да я целунеш . Признай какво изпитваш към нея , но ако си сигурен . Ако не побързаш и се чудиш , може да закъснееш , тъй че излезте по - скоро![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Не й казвай директно "Харесвам те"..
Пускай намеци, прави и комплименти и т.н.. Покажи й, че имаш симпатии към нея и ако отвърне положително тогава действай :P
Успех![]()
Трагедията е пълна...
амии че може да изръся някоя глупост, че ще ме одреже... знам ли..Първоначално написано от justunique
![]()
Тя дала ли ти е някви знаци заради които да мислиш, примерно, че и тя изпитва чувства към теб? Знам ли, тряя да прецениш според нейното държание към теб..
ами като се видим не го показва много, но в скайп си разменяме целувчици, сърчица и така нататък, но скайпа не го приемам много насериозноПървоначално написано от Linns
Ако не й кажеш за чувствата си, нямаш шанс да бъдеш с нея, което де факто значи, че вече си се провалил.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Его, разум... блааа, много се вживявате!![]()
Излезте, прекарайте си хубаво, цветенце, дръж се джентълменски, целуни я... толкова ли е сложно?
all day... all night... what the fuck?!
Съгласна съм с тебеПървоначално написано от ScarletBite
Но мисля, че много малка част от Мъжкото общество и то по-младите подаряват цветя на момичетата, и това е жалко
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Дори да те отреже, няма да умреш и поне ще знаеш, че си опитал (:
Тя се срамува, ти също. . . Когато и признаеш чувствата си, едва ли ще те отреже, не се притеснявай.
А дори и да го направи, не е края на света.
Успех!
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
purpledawn e прав/а.
Ако се откажеш и не й признаеш после само ще се питаш "АМи ако...и бях казал..?!?!?!"
И щтогава вече ше ти е мнооого гадно.Дори и да те одреже поне ще си опитал и тая мисъл ще ти напусне съзнанието и ше те остави намира![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
мерси на всички. Очаквам още съвети. Тя се връща чак в неделя, така че дотогава може да ме съветвате!
Пич, такива неща трябва да се изясняват най-късно до втората среща. С протакването на нещата само и ставаш все повече просто приятел, а веднъж влезеш ли в тази графа, от там насетне положението става много сложно. Сподели й още следващия път когато се видите инак тя ще престане да се чуди харесваш ли я или не и ще си набележи някой, който знае как да покаже какво иска и докато се усетиш вече ще си приятелКАТА, която тя ще пита за одобрение дали еди кой си там е подходящ, за да и бъде гадженце...![]()
Концентрирай се, за да я натиснеш по правилните точки, но все пак се опитай да изглеждаш по-отпуснат и се дръж естествено, когато се отвори подходящата тема. Питай я ясно дали тя мисли, че харесва нещо в теб, а ако отговорът й е положителен, то хвания за ръката й и сподели чувствата си... Пък каквото стане от там насетне, здраве да е. Дори да не се получи нищо, ще си преборил страховете си и следващия път ще бъдеш по-смел в постъпките си и няма да пропуснеш да подходящия момент за действие.![]()