- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо само мен ?! ;]]
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Ебаси азЕдна от малките курвички в класа ми се иска да ме бие
Ама има 1 подробност: тя е толкова слаба
Има си и една приятелка хипопотам
Двете казват на всички анобати от скайпа си, които и аз имам, че съм настройвала класа срещу нея и ся един софиянец ще идва във Варна да ме пребие

Скоро вички ще искат да ме бият заради тая дребна курва
Кажете ся как да не я набия аз
Вземам всичко това с боя на шега ама ако някой ме припари дали да звънна на братчедка си да доведе скинари

Искам да не и обръщам внимание ама след ваканцията мога да здравата да я наредя

Има много деца, които и правят гадно, но защо точно мен ще бият не се знае...дали, защото от малка ми завижда за всичко в живота ми и живея над апартамента й

Или защото знае, че момчето, в което сме влюбени предпочита мен пред нея...мале наистина като я видя ще се спукам от смях

Кой пък ще се прасне от софия та до Варна, че да те набие. Бъди реалистка - по скоро някой от твоя град ще те набие.
Иначе ти на 11 или на 12 си? Нищо чудно, че иска да те набие като и викаш курвичка..
Lexynnka

Еми реалистка съмПървоначално написано от L0ST
Тя реално си е курвичка, нали ?!

Аз не вярвам на тоз софиянец, писах тук само, за да се разтоваря
Ама сериозно докато го писах се попиках от смях

Ебахти лапешките истории честно. Кой клас сте че ще се биете. И вече много големи ли ще станете, като се ударите един два пъти, или дойдат някакви "батковци" или скинарчета и ви ударят по два шамара?! Как можете да мислите така?!Много сте големи, ама на живо ще се насерете и нищо няма да стане. Замълчи си един път пък и ти, и вземи я нареди с думи, повече ще я заболи, ако знаеш къде да я забиеш.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Да бе..
Иначе то момче ли ще те бие? Тва е доста жалко и грозно момче да бие момиче, но нищо.
Иначе намали емотиконите, е наистина е дразнещо. И може би и ти ще се позамислиш над твоето държание. Не сипо - различна от нея като и тище я биеш...
Lexynnka
На колко години си?Имаш ли 10?Да не би да те е страх?Верно си прекалила с емотиконките...Абе лапешка работа...
Много си нахъсана,гледам... ''ще ме пребият.. ХА-Ха-Ха
'' мислиш,че си най-силната ли?
Боже.. сядай си на гъза и се съвземи,защото като не вярваш на тоя и на оня,че ще ''дойдат от другия край на българия само и само да те пребият'' скоро ще повярваш,ако се дуеш още,като дойде някой и ти зашлеви такъв шамар,че ще се промениш коренно,ама акъла нещо бяга..

• Обичай,за да те обичат! •