- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон дьо тен, който да не се забелязва!?
Здравейте! Имам нужда от помощ! Изчетох много теми за различни фон дьо тен-и, но аз искам фон дьо тен, който да не се личи че имам нещо на лицето, но в същото време и да покрива добре! Имам червени петънца по лицето ... кожата ми е чувствителна и светла!И ако може да е до 20лв.
![]()
Амии виж са според мен ако си вземеш някакъв по-лекичък и уцелиш точнияя цвят на твоята кожа ще е просто перектно - трябва да се слива с твоята кожа
Матиран на Манхатън (един в черна опаковка е ;д )-11-12 лв. е...
Шофирай разумно - стигни жив!
нямам си и на представанеп0лзвам ф0н дьо тени
![]()
Просто трябва да оцелиш точния цвят за лицето си и преди да си сложиш фдт използвай някакъв крем за основа. Върху него нанасяш по малко с пръсти. След като сложиш фон дьо тена покрий лицето си внимателно с кърпичка, за да отстраниш ненужното количество - така ще изглежда по-естествено.
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !
Перфектен е, аз съм с него в моментаПървоначално написано от Biskfitka
..ще ти върши добра работа!
Revlon имат много добра серия,но май са малко над 20лв.Най-добре отиди в магазина и на място тествай за покривността.
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Ако уцелиш правилния цвят,всичко ще е наред![]()
![]()
![]()
аз си взех антибактериалния на Манхатън.8.80 е.Много е хубав,покрива идеално и стои мн естествено.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
+ йеппПървоначално написано от Biskfitka
![]()
Той не е много покривен..Първоначално написано от slynchoo
тогава защо пишетеПървоначално написано от whitebunny
еееее...трупайте коментари в кофата..е*ати неразбраните, започвам яко да се изнервям..
на манхатън е много хубав,а и не е скъп![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Точно тва щях да напишаПървоначално написано от liim0nka
![]()
![]()
![]()
Значи на манхатън в чената опаковка е хубав? Понеже и на мен ми трябва нещо подобно![]()
Да,хубав еПървоначално написано от brokeninside13
Само гледаите кво купувате,защото май и основата за грим е в същата опаковка
![]()
Това е леко и почти незабележимо, покрива добре и не запушва порите![]()
![]()
а при акне възможно ли е да го възпали?Първоначално написано от Milki6
![]()
Май говориш за Стик. Аз гледах на Флормар,но са много сухи,иначе са хубавиПървоначално написано от Inn0cenCe
![]()
http://images.gittigidiyor.com/2070/...20704165_0.jpgПървоначално написано от Inn0cenCe
за това ли говориш? една приятелка има такъв и съм го пробвала не ми харесва много трудно се нанася и стои много неестествено поне при мен е тека и при нея де тя го смени![]()
В събота ще търся този на манхатън дано да ми свърши работа![]()