.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Как да украсим своя телефон

http://www.youtube.com/watch?v=NYaOU...eature=related
    Някой правил ли е подобно нещо,заащото се зарибих..

Супер фен Аватара на zoreto
    Аз не съм. Имам си хубава висукла с ягодка и 2 цветенца пък и ми е черен панела ,а ако си правя декорация бих предпочела да е черна,но в случая няма смисъл. Иначи ми се струва малк оциганска тая работа

Хихи аз искам да си го направя с розови мъниста,ама мънички само..Просто не можах да намеря такова видео.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Абе бих си сложила някви работи, ама тая ебаси циганията е направила

Eми на мен много не ми харесва.Една фр си беше сложила и изглеждаше така все едно циганин е повърнал върху него.

Говоря за нещо такова,мен много ми харесва

Аз преди няколко години си бях взела някакъв комплект с такива мъниста, ама те не бяха много. Не помня как си украсих телефона и дали въобще го украсих, ама само си дадох парите.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    мен ужасно много ми харесва подобна декорация
    и телефона ми е направен така и-пода също
    в зелени камъни и зайци с балони
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

дизайнът на днешните телефони е толкова нашарен по принцип, какъв е смисълът да го окичвам още повече? да не съм на 7?

Харесва ми..(ест.не и с толкова боклуци по тела),но от къде да си купя манистата?

Мега фен Аватара на December
    Оуу мале отврат тво е толкова претрупано А и тая от видиото се е гримирала ужасно
    Обичам попринцип шареничките,момичешките неща,но това е ужасно.Аз имам две сърчица които като звъни телефона(и като провеждаш разговор) светят+гланц за телефон от Ейвън и мисля че е супер.Тая какви ли не рози и сърца е залепила
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    С какво си ги лепила?И от къде г/д да потърся , защото намерих само по-големи..Шивашки магазини?Мерси предварително

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Една приятелка си беше сложила,но само около самия телефон,а не целия,и ми хареса,даже гледах такива мъниста и се канех да си купя

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от Harum_Scarum
    Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    С какво си ги лепила?И от къде г/д да потърся , защото намерих само по-големи..Шивашки магазини?Мерси предварително
    ами сега ще издам моята тайна хи хи

значи в магазините по 1 лв има едни маалки шишенца с камъчета за нокти , най- различни форми и цветове
    взимаш 3-4 шишинца по 1 лвче
    копуваш си 1 секундно лепило ...
    отделяш си ужасно много време и почваш да лепиш с пинсетка камъче по камъче Накрая фиксираш с топ лак
    Аз например съм си добавила и няколко пласмасови зайчета коитобяха за лепене
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

сестра ми ми беше донесла камъчета от големи до мали и те са си с лепито само ги вземаш и ги слагаш пък после може да си ги махнеш без да останат следи ся на тела си слових 2 малки черно и червено мно яко стои ама по цели малко циганска работа. Всеки с вкусовете си
    ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !

Аз преди мнооого време си бях взела от Хиполенд, ама не бяха много в комплекта.

Хихи,мерси много,още утре ще го направя и ще покажа снимки.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Преди си бях сложила от тези гланцчета на Ейвън за телефон, но друго не смея да си направя, защото предишния ми го бях надраскала много гадно

Аз исках по някакъв начи н да го окрася с разни камъчета (но не толкова много ), но не успях да си намеря такъв пластмасов "калъф - панел".. за телефона, впрочем то не е панел, а е нещо, като.. ух.. ей таквоз - plastic case . Но досега не съм намирала за LG Cookie KP500

На български му се вика-противоударен калъф.Поне аз така съм го срещала

Аз си риаувам с лак за нокти по моя Става супер яко между другото
    A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...

ммм.. аз имах прозрачен лак със звездички и си го намацах от зад на целия капак и се получи мн0г0 яко

Много бих искала да си облепя така телефона, отдавна се каня, но незнам дали ще го направя добре сама. Вие знаете ли къде правят такива неща?

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Моя телефон го рисувам с лакове за нокти. Преди беше така http://www.album.bg/bloody_rose_92/images/19652131/ , а сега имам една пеперуда отзаде, ама я нямам снимана.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Много искам и аз да си го направя така, но не с толкова цигански работи, а само с един вид камъчета/маниста . А "plastic case" от каде можа да си взема за "LG Chocolate" ---> http://3.bp.blogspot.com/_O1S7SgyUor..._Chocolate.jpg ? А не мога ли направо върху тела да си ги лепя, или ще му стане нещо и най-важното с както да ги лепя тея камъчета ? Благодаря предварително :P .

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си