- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да украсим своя телефон
http://www.youtube.com/watch?v=NYaOU...eature=related
Някой правил ли е подобно нещо,заащото се зарибих..![]()
Хихи аз искам да си го направя с розови мъниста,ама мънички само..Просто не можах да намеря такова видео.![]()
Абе бих си сложила някви работи, ама тая ебаси циганията е направила![]()
![]()
Eми на мен много не ми харесва.Една фр си беше сложила и изглеждаше така все едно циганин е повърнал върху него.![]()
Говоря за нещо такова,мен много ми харесва![]()
Аз преди няколко години си бях взела някакъв комплект с такива мъниста, ама те не бяха много. Не помня как си украсих телефона и дали въобще го украсих, ама само си дадох парите.
мен ужасно много ми харесва подобна декорация
и телефона ми е направен така и-пода също![]()
в зелени камъни и зайци с балони![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
дизайнът на днешните телефони е толкова нашарен по принцип, какъв е смисълът да го окичвам още повече? да не съм на 7?
Харесва ми..(ест.не и с толкова боклуци по тела),но от къде да си купя манистата?
Оуу мале отвраттво е толкова претрупано
А и тая от видиото се е гримирала ужасно
Обичам попринцип шареничките,момичешките неща,но това е ужасно.Аз имам две сърчица които като звъни телефона(и като провеждаш разговор) светят+гланц за телефон от Ейвън и мисля че е супер.Тая какви ли не рози и сърца е залепила
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
С какво си ги лепила?И от къде г/д да потърся , защото намерих само по-големи..Шивашки магазини?Мерси предварителноПървоначално написано от HexGirl
![]()
Една приятелка си беше сложила,но само около самия телефон,а не целия,и ми хареса,даже гледах такива мъниста и се канех да си купя![]()
ами сега ще издам моята тайна хи хиПървоначално написано от Harum_Scarum
значи в магазините по 1 лв има едни маалки шишенца с камъчета за нокти , най- различни форми и цветове![]()
взимаш 3-4 шишинца по 1 лвче
копуваш си 1 секундно лепило ...
отделяш си ужасно много време и почваш да лепиш с пинсетка камъче по камъчеНакрая фиксираш с топ лак
![]()
Аз например съм си добавила и няколко пласмасови зайчета коитобяха за лепене
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
сестра ми ми беше донесла камъчета от големи до мали и те са си с лепито само ги вземаш и ги слагаш пък после може да си ги махнеш без да останат следи ся на тела си слових 2 малки черно и червено мно яко стои ама по цели малко циганска работа. Всеки с вкусовете си
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
Аз преди мнооого време си бях взела от Хиполенд, ама не бяха много в комплекта.
Хихи,мерси много,още утре ще го направя и ще покажа снимки.![]()
Аз исках по някакъв начи н да го окрася с разни камъчета (но не толкова много), но не успях да си намеря такъв пластмасов "калъф - панел".. за телефона, впрочем то не е панел, а е нещо, като.. ух.. ей таквоз - plastic case
. Но досега не съм намирала за LG Cookie KP500
![]()
На български му се вика-противоударен калъф.Поне аз така съм го срещала![]()
Аз си риаувам с лак за нокти по моя![]()
Става супер яко между другото
![]()
![]()
A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...
ммм.. аз имах прозрачен лак със звездички и си го намацах от зад на целия капак и се получи мн0г0 яко![]()
Много бих искала да си облепя така телефона, отдавна се каня, но незнам дали ще го направя добре сама.Вие знаете ли къде правят такива неща?
Моя телефон го рисувам с лакове за нокти. Преди беше така http://www.album.bg/bloody_rose_92/images/19652131/ , а сега имам една пеперуда отзаде, ама я нямам снимана.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Много искам и аз да си го направя така, но не с толкова цигански работи, а само с един вид камъчета/маниста. А "plastic case" от каде можа да си взема за "LG Chocolate" ---> http://3.bp.blogspot.com/_O1S7SgyUor..._Chocolate.jpg ? А не мога ли направо върху тела да си ги лепя, или ще му стане нещо и най-важното с както да ги лепя тея камъчета ?
Благодаря предварително :P .