- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нещо като проблем .. O.o
Ъм ми значи не знам как точно да го обясня. Даже не знам дали темата е за тук.. ама ако не е - преместете я. Мерси.
Някъде втора седмица вече нямам абсолютно никакъв апетит.
Нито сутрин, нито обед, нито вечер ми се яде.
А пък като се насиля да ям ..
Дори една филийка и ми става тежко. Даже имам чуството, че ще повърна.
Нямам си и на представа що става така.
Да кажем винаги да е било така , да не ми прави впечатление - да.
Но то стана някак изведнъж.
Преди си ядох нормално ..
Обилна закуска, обяд и лека вечеря, дори по някога не вечерям.
Някой ако може да ми каже от какво се е получило така..
или де да знам ..![]()
Дори в момента от вчера на обед не съм яла .. [изядох 1 парче козунак с половин кофичка кисело мляко] и не ми се яде. Даже имам чуството, че ако дишам още малко през устата ще повърна O.o .
Това дали може да е от това, че до преди месец - два полагах осилено Лунната диета и всякакви такива .Мерси предварително ..
Колко тежиш и колко си висока ?!![]()
To infinity and beyond.
И аз съм го имала този проблем..странно,но само като погледнех храна ми се повръщаше,а какво остава за ядене.И така няколко дена,но после ми мина..![]()
Тва кво значение има?!Първоначално написано от Infinity
Ми 174-176 см. към 72-74 кг.![]()
ъм да беше за 2-3 дена .. ама тва е от повече от 2 седмици и продължава .. взех да се притеснявам ..Първоначално написано от CupcakeMonster
![]()
![]()
^ Питах, защото ако беше прекалено слаба можеше да си болна.
/ анорексия / , но явно не е това и е временно явление.
На всеки се случва.![]()
To infinity and beyond.
ама нормално ли е 2 седмици и отгоре ? O.o до сега никога не ми се е случвало ..Първоначално написано от Infinity
![]()
Ми не знам нормално ли е, ама и на мен ми се е случвало. Продължи цял месец .. после си беше пак нормално :/
Предполагам, че и при теб е временно.
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
^ Не мога да кажа дали е нормално , затова и няма да те лъжа , но започни да ядеш леки храни , ако трябва се насилвай.
Зелена салата , ябълки , мляко такива работи поне.
To infinity and beyond.
+1 . И на мен ми се е случвало,но започнах да се насилвам да ям,защото виждах как наще започваха да се притесняват.И така до ден-два си върнах апетитаПървоначално написано от Infinity
Успех .
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
да яж леки храни, а и това може да ти помогне да поотслабнеш ако си решила..
Мерси много . ако няма ефект дали да ида на лекар![]()
И аз съм била така..не можех да изям дори половин кофичка кисело мляко![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Може да зависи от много неща - стрес, притеснение, емоции, преяждане или пък е просто от сезона. Ако това е проблем за теб можеш да си вземеш витамини от аптеката за засилване на апетита.![]()
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !
Не знам дали е временно или не..Никога досега не ми се е случвало такова нещо,но все пак започни да ядеш леки храни ((ако трябва и насила,но го направи))..Или пък отиди на лекар
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Между другото и аз съм така от доста време.
Според мене е от сезона.
To infinity and beyond.
Случвало ми се е. БЕше в пробължение на месец и половина и беше ужасно. Ставаше ми лошо от всичко което се опитвах да ям. Доста отслабнах и се притесних много, и майка ми се посъветва с една позната (лекарка е май) и тя й каза да пия витамини и, че е било заради стреса и напрежението (а наистина тогава не бях в най-добрият си период)....надявам се да съм помогнала.
Може да е от някакви притеснения или проблеми, които имаш. Обаче пък не спирай да ядеш, храни се нормално. Яж толкова, колкото можеш, не се насилвай, пък с времето нещата ще се нормализират.![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
И аз бях така преди една седмица. Не бях яла НИЩО 4 .. дена! И не чувствах никакъв глад. Но моето беше от стрес! Преживях нещо тежко и .. как мога да имам апетит. Даже ми се губят някой дни! И така на 5 ден хапнах малко , но .. имах чувство , че ще повърна. Искаха да ме водят по доктори , но .. аз и доктор ? Инат. И така неусетно как се върнах към предишния си начин на живот !
Да не би да си преживявала скоро нещо тежко , стрес ?
Преди години и на мен ми беше станало така..нямах никакъв апетит.Тогава отидох при личната си лекарка и тя ми изписа едни лекарства.
Можеш да се посъветстваш с лекар,но не е нищо сериозно..спокойно.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Ами ако преди си спортувала или си правила нещо, което изисква повече енргия и следователно повече храна и сега си спряла не ти е нужно да ядеш толкова много. Все пак сега е ваканция, мързелуваме, не се движим толкова много както когато сме на училище (поне аз де). Може би е заради това...![]()
Също може и да е от стрес, нерви, притеснения, натиск... Може да е от много неща, но ако продължи повече мисля, че е редно да посетиш личен лекар.
The Devil Fucks like God makes Love.
не се тревожи.. и аз бях така преди около 2 години.. може би около 10 дни нямах никакъв апетит.. беше лятото и изявах най-много по 1 сладолед и едни малки жилирани бонбони за цял ден аама и това отмина.. сега давам всичко за да немога да ям за да сваля малко килограми ноо сякаш нарочно апетита ми е много по-голямм..![]()
И аз тези дни бях така, ама аз една вечер яко повръщах и на другия ден ей така за целия ден бях изляза само един кроасан и не ставах от леглото, а при теб незнам...
И на мен ми се е случвало, ама то беше по скоро от депресия... заради тая пуста любов !
Аз съм слаба и се хранах много малко в продължение на една седмица. Свалих почти 5кг .
Обаче после се оправих и всичко си беше О.К. На оня кретен му теглих една майчина и така се оправих. За теб препоръчвам да ядеш леки храни и след време ще се оправиш.
Успех!
![]()