.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Второто мнение в темата...
    аз такива филми не гледам

,но ако се съобразяваме с такъв образец разрових се из нета за подобни и открих този Cannibal Holoucaust
    http://www.kaldata.com/forums/index....c=16322&st=285
    My heart's a stereo it beats for you so listen close
    S.W.A.G
    fresheer than a muthafucka' . .
    Francisco Lachowski's wife .. <3

Пфф я давайте ако знаете някой филм който "Мега брутален" е меко казано обожавам такива филми а за този Канибалска гибел мога да ви кажа че е уникално смотан смисъл те ми го представиха за страшен едва ли не като Тексаско клане а той излезе просто няям думи много смотан а пък и музиката в самият филм така те предразполага че все едно си на цирк а не пред компа да чакаш брутализъм искам най бруталният който съществува изгледах всичко то не останаха вече

bludy99
    Guest

Cool

Цитирай Първоначално написано от haaveilua Виж мнението
    Те почти всички филми са с еднакъв сюжет, иначе "Огледала" може да ти хареса ... :P
    той е доста объркващ но иначе не е лош

Среднощен влaк зa месо- зa мен не е брутaлен ,но приятелите ми се нaсрaхa докaто го гледхa ,a aз се спукaх от смях. Зa мен ,,Кaкто горе тaкa и долу" е мегa як филм. Той не е брутaлен, но имa достa стряскaщи сцени и просто ме остaви без дъх.,,Aнaбел"-не го догледaх до крaя. Зa мен е твърде стрaшен. Освирепялa-нa крaя стaвa мaлко по-кървaв, но не бих нaреклa брутaлен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си