- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Коя е любимата ви роля на Джони Деп?
Edward Scissorhands, Charlie and the Chocolate Factory и Sleepy Hollow![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Едуард ножиците - изключителна актьорска игра. Джони Деп ми е любим актьор и повечето от образите, в които играе ми харесват и допадат.
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Първоначално написано от ecstazy
"За мен парите означават само едно - СВОБОДА!" - Коко Шанел
същата съм и азПървоначално написано от purpledawn
![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
Гледали са най-комерсиалните филми, в които е участвал и си мислят вече, че знаят кой е Джони Деп.Първоначално написано от guinessgirl
Този филм... е .. умопомрачителен, а за 'игра' -добра или лоша- просто 2 мнения няма.. много Много малко Велики актьори биха могли да изиграят подобен герой..
Джони Деп за мен е .. най-добрият. А и участва в продукция на Тим Бъртън.. което е.. абе, няма какво да обяснявам-всичките му филми са в този леко налудничав сетинг и усещане за необикновеност, които характеристики са за мен задължителни за да кажа че някой филм е хубав.
Разлях се... Деп е N1
![]()
Всичките му филми са страшни. Харесват ми всички.
Най-много ми харесва в ролята на Лудия Шапкар в Алиса в страната на чудесата и на Капитан Джак Спароу и всички останали, но тези най-много.Иначе Джони Деп е просто...ммм
Обожавам го!
![]()
The Devil Fucks like God makes Love.
Ами ... какво да кажа ?! Все пак говорим за не-кой-да-е , а за самия Джони Деп !![]()
Много ми харесва ролята му в шоколад , също така и в едуард ножиците , но най много като Джако (Карибски пирати)
Там ше кажеш ,че кой знае кво е пушил
Особено жестовете с ръцете ! Тва си е нещо УНИКАЛНО
![]()
За Алиса не мога да кажа нищо защото не съм го гледала , обаче и там очаквам да е съвършен
И както казах в началото : Все пак говорим за не-кой-да-е , а за самия Джони Деп !
![]()
![]()
Jack Sparrow![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
На мен ми хареса ролята му на голям брат на Ди Каприо в What's eating Gilber Grape. А във филма на Гилиам с това голо теме...така и не съм го догледала този филм.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Лудият шапкар - видяхме го в доста по-различна светлина определено и ролята чудесно му пасва![]()
It`s like an angel came by,
and took me to heaven,
cuz when i stare in your eyes
it couldn`t be better ...
Джак Спароу, Лудия шапкар-Тарънт, Суини Тод, Ру.....той е просто уникален и култов актьор
Humans need fantasy to be human.
Джак Спароу и Джон Дилинджър![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Pirates of the Caribbean: At World's End estestveno ..![]()
a i ozvuchavaneto v alice in wonderland![]()
Капитан Джак!![]()
Също така и в "От ада" и "Слийпи Холоу" ми е много симпатичен.
Първоначално написано от Molzinka
![]()
![]()
+ Джак Спароу
![]()
![]()
![]()
![]()
В The Brave и From Hell е просто невероятен и също и като капитан Джак Спароу
В шоколад май е най-готин иииии от ада.
А тва слипи холоу не издържах да го гледам 5 мин,суийни тод май е майлко по-добре ама пак...
Карибски пирати, Чарли и шоколадовата фабрика и оня с ножиците, забравих името на филма![]()
а в Алиса в страната на чудесата го познах единствено по гласаа ако не знаех, че участва сигурно изобщо нямаше да повярвам, че е той
![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
Карибски пирати рулз!!!!!!!
Набирам фенове за Вашата Фейсбук страница (ако ме потърсите до 31.10.2011г - получавате до 30% намаление от цената), за контакти в скайп: ivanovvarna
а така!Първоначално написано от Cybershot
по темата, кефи ме навсякъде![]()
ЖЕНСК0 СЪМ