.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

как да си изправя косата със сешоар?

Някой да каже как да си изправя косата с сешоар? Нагрявам мястото където искам да я изправя и после с гребен само реша или трябва някакъв натиск?

Re: как да си изправя косата със сешоар?

Цитирай Първоначално написано от ivan4obee
    Някой да каже как да си изправя косата с сешоар? Нагрявам мястото където искам да я изправя и после с гребен само реша или трябва някакъв натиск?
    Трябва ти кръгла четка и сешоар

Започваш на пластове от долу и кичур по кичур го слагаш на четка и притискаш ъсс сешоера

Голям фен Аватара на magicfairy
    За да ти е по-лесно също можеш да си вземеш някакъв балсам (има си специални) повреме или след къпане.

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Както казаха-трябва ти кръгла четка.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Да се възползвам от темата и да попитам..Аз имам кръгла четка и се изправям горе долу, обаче връхчетата ми остават извити. Има ли някаква специална техника?

Също така ме интересува, косата трябва ли да я разреша преди това или не? Като я разреша и четката преминава без проблем и не се суши хубаво. Не знам дали ме разбрахте

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    да и аз да попитам-крайчетата не мога да ги докарам добре със сешоар,идеи някакви ?
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от britzy
    да и аз да попитам-крайчетата не мога да ги докарам добре със сешоар,идеи някакви ?
    И затова ще ти трябва кръгла четка...Подхващаш кичура с четката отдолу, а отгоре сешоара трябва да е със струя, насочена надолу...Леко движиш четката от корена към крайчетата, като като стигнеш към крайчетата на кичура, извиваш навътре

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    И затова ще ти трябва кръгла четка...Подхващаш кичура с четката отдолу, а отгоре сешоара трябва да е със струя, насочена надолу...Леко движиш четката от корена към крайчетата, като като стигнеш към крайчетата на кичура, извиваш навътре
    аха ясно-мерси много
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от kok
    Да се възползвам от темата и да попитам..Аз имам кръгла четка и се изправям горе долу, обаче връхчетата ми остават извити. Има ли някаква специална техника?

Също така ме интересува, косата трябва ли да я разреша преди това или не? Като я разреша и четката преминава без проблем и не се суши хубаво. Не знам дали ме разбрахте
    Разреши с четка, която има по-рядко сложени зъбци или изобщо не реши Пробвай да сложиш кристали за коса по крайчетата й, за да се получи по-добър ефект...

Re: как да си изправя косата със сешоар?

Цитирай Първоначално написано от ivan4obee
    Ами, споменаха, че ще ти трябва кръгла четка... Аз ти съветвам да използваш и продуктите на Nivea за изправяне, с тях става по-лесно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си