.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от Rounder
    Ами за сега имам само 2,5 К лева...мисля да посъбера още малко.
    Харесъл съм си един костюм (който ще взема)
    обувки,портфейл,часовник,в атовръзка.

Колата си я знам от сега.

Малко ще е тъпо че сичките ще са пияни,и някой няма да мога да го изтърпя и ще го запукам

Но,има време,нека да доживея до тогава
    + и аз си мисля че няма начин да ми премине толкова спокоино вечерта все някои ще ме изнервии

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    lipstik - от бал до сватба има огромна разлика, ти ако не я правиш.. наистина не знам ТИ каква булка ше си аз в бала виждам повод за напиване на маса от хора... наистина вече се гледа материално на всичко..

бала е ден като ден.. пред кого и какво показвате с тия рокли и костюми и све? Що няма бал и след 8ми клас, нали веднъж е 8ми клас?
    Така ли?И каква ще съм?

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Има мн години до тогава ,но все пак съм отделил 10 минутки да помисля за напред Мисля да се издокарам с една тунингована количка .Набелязал съм си даже ... Fiat Bravo ,некви черни дънки ,бяла риза или може би зелена да е с звета на неона ... черни очила ,яка прическа не таралежки ,мн ми се повръща от тях ,кат видя некав са направил на таралеж ... и некво кожено яке ... мисля златен часовник ,портофейл и да напълня багажника с DUREX.За една вечер к'во мога да направя ,нямате си на представа ...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    lipstik - от бал до сватба има огромна разлика, ти ако не я правиш.. наистина не знам ТИ каква булка ше си аз в бала виждам повод за напиване на маса от хора... наистина вече се гледа материално на всичко..

бала е ден като ден.. пред кого и какво показвате с тия рокли и костюми и све? Що няма бал и след 8ми клас, нали веднъж е 8ми клас?
    Така ли?И каква ще съм?
    проблеми с очите ли имаш..

Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Ааа, пак глупостта с баловете...
    Ами , не се вълнувам. Мисля да го пропусна.
    1.Не ми се празнува с въпросните хора.
    2.Не харесвам облеклата , подготовките, тежкия грим и т.н. Ако ще ходя на бал, ще съм с някаква семпла рокля, която мога да облека пак някой ден.
    3.Според мен цялата тази работа е харчене на пари , които могат да се инвестират в нещо по-добро - примерно таксата за университета за първи семестър / или година. Грехота е направо ^
    4. Предпочитам да се завлека с приятеля ми и семейството ми някъде из Европа (примерно) , от колкото да отида с цяла глутница отвързани кучета .
    5.Около баловете обичам да си седя вкъщи и да не пътувам. Става ми отвратително като чуя за поредната катастрофа.
    6.Бала ми , предполагам, ще е края на обучението ми във въпросното училище и отново коренна промяна в средата. Годините в гимназията на мен не са ми безгрижни. Не очаквам с нетърпение "реалността, истинския живот и т.н.".

Идеята ми беше, че за мен бала е безсмислен. За вас може да не е.
    Щом мисълта за него ви кара да се чувствате добре - защо да не си откупонясвате...
    Имаш право.Отивате 100 човека в едно заведение натряскат се половината и кво му е якото в крайна сметка?
    Но все пак аз няма да го пропусна това е едно ново начало [/i]
    I like Horses

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си