- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- От коя храна не бихте се отказали?
++Първоначално написано от billytalent
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Шоколад и почти всичко шоколадово!!
Добре че не ми се налага и не ми се е налагало никога да съм на диета че ..........![]()
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
И аз съм телец .. Ужас .. ! :ДПървоначално написано от BrambZinka
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
от портокалитее ... мммм обожаваммм , от всичко друго не и от тях![]()
![]()
Попринцип ако се налга-всичко мога да откажа.В случая ще е нещо от сорта на дюнер,шоколад,пържени картофки и прочие.
най-вече картофи (сякак направени ги ОБОЖАВАМ) най-вече пържените
сладолед
плодове
СЛАДКО !
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
шоколади плодове
![]()
То дебелеенето идва главно от там, голяма отслабванка ще е.Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
![]()
Но със спорт няма нужда от големи ограничения.
Организмът има нужда от всичко, от захар също... Друг е въпросът, че най-хубава е плодовата захар, ама нищо. Яжте, млади сме.
Е аз си спортувам.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Човекк това е най- труднотоАми незнам . Може би от бананчетата.. :P
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
шоколад :P
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
Не бих се отказала от нищо.
Хватката е в количеството, не в отрицанието.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
сирене, мляко![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
много обичам хляб...отказвам се от него едниствено,когато съм на диета,както в моментаИначе без зеленчуци не мога! Сладко,месо и всички вредни храни са ми безразлични.Не съм голям фен на месните продукти. : ))
'' Как искам да живея в един различен свят. Не,не ми казвай,че греша! Не ме дърпай назад! Моят път не е твоят, нека сама да вървя! Нека с риск да пропадна, поне за миг да полетя! ''
може би от картофи (под всякакъв вид)
сладко и мляко (кисело)
Ми тъй като съм голяяяяяма фенка на картофите(няма значение дали пържени, печени или соте) не бих се отказала от тях, но не само, също и от шоколада и месото
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Всичко що е вредно![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...