- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- От коя храна не бихте се отказали?
Имах впредвид е от коя най-много не искашПървоначално написано от angel4eto100
![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Първоначално написано от koshtramba
еми аз не мога без тияя неща просто ОБОЖАВАММ да ям но за щастие не ми се лепиии![]()
сирене![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
хляб,мед,шоколад,сладолед,к раставици,домати,кола,кафе, пържени картофи,баници,моркови,на баба мусаката,на дядо печената тиква
:P ,на другия дядо виното
,на другата баба всичките кексове и сладкиши(оооо доядоха ми се
)
иначе съм 49 кг на 17г. и за нищо на света няма да се подлагам на диети,харесвам се!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
има и още абе от нищо не се отказввам,квото ми се яде,ям си го![]()
![]()
![]()
:P
:P :P :P
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
От доматите и от шоколада...макар че при силно желание,не ми пречи да не ги ям.
От мекиците,кроасаните,поничк ите,хляба,мармалада,свинск то,маргарина,
маслото,пица,спагети,лазан ..
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
от всичко мога да се откажа в името на собствените си убеждения и цели .. такава съм.
Running is my drug and I am overdosed ..
Козунак![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
ориз
Шоколад естествено.Питате ли ме какво ми е?Обещах си да не близвам течен шоколад и от другите на блокчетата 2 месеца,ако си взема изпита по ботаника.Е,взех го.Още седмица и нещо без шоколад.![]()
кисело мляко![]()
Доброто приятелство е като доброто вино-колкото по-старо,толкова по-добре.
От плодовете,защото ако 2-3 дена не ям лятото диня/пъпеш и се депресирам,а зимата без портокали и мандарини не мога да изкарам .Действат ми като наркотик.
Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.
плодове и кисело мляко
Първоначално написано от xoxi
не се изказвай неподготвен,прасе
Пффф,руска салата.Обожавам![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Немога без картофи и маслини.![]()
Живей за удоволствието защото си направен от него.
дъ сейм, когато има руска после не мога да стана от стола, ако не съм прегъната на двеПървоначално написано от SuperBadSuperFresh
Невероятна е мога да ям толкова много
![]()