- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тампон или превръзка?
Добре де, а как се използва това чудо.Мушка се отдолу като тампон и се вади след края на менструацията и това ти е събрало всичката менструация ли???Съжалявам за леко гнустните обяснение, но ми е доста любопитно как се използва, ма кар, че не бих си купила...Първоначално написано от Fx1
По принцип навсякъде казват, че може, но че хименът се променя при използването и трябва да се има предвид. Аз лично не бих я използвала, ако съм девствена, защото на ширина може да се каже, че по-широка от тампон, а аз с тампон си скъсах химена. И то не защото това ме притеснява, но ако си много тясна, може да е болезнено в началото..А и зависи от цикъла ти, защото има много малки чашки, които могат да се използват от девствени момичета, но и капацитетът им е малък - ако цикълът ти е силен, може да се наложи да я изпразваш много често.Първоначално написано от Shadowsogirl
Здравей, aми всъщност поставянето е доста по-различно от това на тампон. В общи линии чашката стои много по-ниско от тампон и в никакъв случай не стои в теб по време на цялата менструация. Препоръчителното е да се изпразва на всеки 12 часа най-малко (въпреки че дори да стои в теб 24+ часа, няма да ти стане нищо, просто материалът от който е направена чашката е абсолютно безвреден - медицински силикон), но в първите дни може да ти се наложи да я сменяш по-често. Зависи какъв е капацитетът на чашката (варират от 9 до 29мл) и колко ти е силен цъкълът.Първоначално написано от foreverr
Много момичета установяват, че цикълът им е доста по-слаб отколкото са си мислели - в най-силния ми ден, трябва да сменям тампон през 2 чаcа, а чашката за 8 часа се пълни наполовина. Огромен плюс за мен.
И няма абсолютно нищо гнусно. Много хора са скептични в началото, нормално.![]()
^ и аз бих пробвала![]()
по темата: Тампони! Иии да, използвам ежедневни.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Не е редно да използвам тампон след като съм девствена... само превръзки
защо пък да не е ?Първоначално написано от XheroineX
мразя превръзки ,ползвам тампони
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Само тампони,освен нощем докато спя.Просто с тампон ми е много по-комфортно
До сега не съм ползвала тампони и незнам как е но превръзките са си добре.![]()
превръзки винаги
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
Предпочитам превръзки и да нося ежедневни превръзки извън цикъл![]()
Предпочитам тампони. И не, не ползвам ежедневни когато не съм в цикъл.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Тампони. С тях ми е по-комфортно. Все едно не съм в цикъл. Мразя превръзките, ползвам само през нощта. А ежедневни не нося и не виждам за какво са ми. Ако някой ден ми се появи течение ще отида просто на гинеколог![]()
превръзка , превръзка ...
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
аПървоначално написано от cyclops
![]()
?
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Превръзки, с тампон не ми е комфортно. И не ползвам ежедневни превръзки, когато съм извън цикъл.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Аз пък с тия тампони не мога да се оправя. Последният път, като опитах, беше мини и едвам съм го изкарала... Баааа!
Не си свикнала, аз с превръзка вече се чувсвам като.... с памперс.Първоначално написано от PinkPan7her
Да не говорим, че за първи път като си сложих тампон и се чувствах невероятно. Чак си викам - Ебаси якото нещо, който го е измислил, евала! И верно е така, 3 дни бях във възторг, нямах търпение до следващия си цикъл. Вече даже не мога да си представя как съм ги търпяла тия превръзки..... ъх.
Превръзка.Тампон за сега не съм ползвала,но за напред ще видим![]()
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
И аз съм така ... не мога без тампоните, някак си цикъла ми минава по леко. Браво на този , който ги е измислилПървоначално написано от heiress
![]()
![]()
![]()
![]()