- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тампон или превръзка?
Предпочитам превръзки и то само на "оллайс ултра" или "либресе". Тампон ползвам,когато ми е много обилен цикълът - тогава освен него слагам и превръзка.. но става на въпрос за 2-3 пъти годишно.. Превръзките са по здравословни, понеже тампоните изсушават влагалището, а ако не се сменят на 4 часа е възможно да стане някаква инфекция.. същото се отнася и за плуване с тампон. А и имат размери, с които трябва да се съобразяваме през различните периоди от менструацията и това е препоръчително, за да няма усложнения.. Случвало ми се е да се скъса кончето и тампонът да остане вътре, въпреки,че го проверих преди това, а и беше оби(смята се, че са качествени, но и на най-добрите се случва). Като цяло е въпрос на личен избор и удобство, но това е моето мнение![]()
тампон, че и превръзка вие добре ли сте в тия жеги
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Да живеят тампоните![]()
![]()
Мразя превръзки! Усещам я като нещо отвратително, мръсно, мокро, спарващо, дори и да съм я сменила преди 15 мин.Отгоре на всичко е гадно, когато сядам или ставам например, дебели са и се разместват... УЖАС
![]()
Дори и през нощта понякога съм с тампон (мога да си го позволя, защото спя не повече от 5-6 часа)
А от ежедневните слагам само понякога, като се сетя![]()
превразка![]()
Ами не си ли забелязала, че повечето момичета носят такова нещо, защото имат проблем с влагалището?Първоначално написано от hgfh
А всъщност ежедневните превръзки запарват и дори не са препорачителни.
Превръзка!
По-удобно ми е с тампон,но не си слагам винаги,защото на една приятелка майка й си слагаше смао тампони и й стана нещо (незнам и аз какво) и се наложи да ходи в болницата да я обгарят.Боляло много,за това не искам да рискувам.А през останалите дни от месеца ползвам ежедневни превръзки през по-голяма част от времето.
превръзка.![]()
какви теми само..
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Превръзки![]()
тампон тампон тампон .. убедих се в тази работа ..
Running is my drug and I am overdosed ..
Използвам и превръзки (когато ми е по силно) и тампони (особенно сега в жегите)... също и ежедневни със свеж аромат![]()
Просто аз
Превръзка .. тампона ми се струва неподходящ за под 18![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
И аз така ^ .Първоначално написано от Callisto
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
превръзки...
превръзки
Humans need fantasy to be human.
1ден- тампон и превръзка
2-3-(евентуално 4ти) ден-тампон
Първоначално написано от brutaLxxbunny
![]()
Тампон за под 18!
![]()
вчера за първи път сложих тампон и найстина все едно не съм в цикъл и ако не ме болеше корема въобще нямаше да се усеща ,но ми е някак старно немога да разбера кога да си го сменя
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
тампона неподходящ за под 18![]()
иначе предпочитам тампони.