Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
Цитирай Първоначално написано от someonerandom
И аз до голяма степен от Cartoon Network,филми,леля ми е женена за англичанин и живеят в Англия,а всяка година идват на гости,та и с тях си говоря.Компютърни игри,Интернет(всякакви форуми и сайтове на английски),от време на време чета книги на английски.В училище повечето неща,които ги научих,бяха 1-4 клас,после от 5-7 съвсем малко(запълних някои пропуски).А сега сме на Elementary и аз си дремя по цял час .А като ме питат "Знаеш ли еди какво си?" "Откъде го знаеш?" "Кога си го учил?" просто нямам представа.Знам го и това е.Обаче имам главно практически знания,на теория съм много зле(Знам как е нещо и не греша,обаче не знам защо е така,нито знам по какво правило и т.н)
Тогава би трябвало да знаеш, че е Anything is possible.
Иначе аз главно от даскало съм нау4ила това, което сега знам. Интересно ми е и винаги Английският ми е бил любим предмет, винаги съм се старала да съм една от най-добрите в клас и сега ве4е, на по-късен етап, си ли4и. 4есто общувам с 4ужденци и смятам, 4е английският ми е доста fluent.
omg anything is possible ?! QQ!GG
можеш да кажеш Impossible is nothing или Еverything's possible или there's nothing impossible.Обаче да кажеш anything is possible..u suck!
eзик се учи,като научиш елементарните думи и граматиката.След това взимаш една книга и почваш да я четеш.Ккавото не знаеш си превеждаш с речника.Гледай също national geographic и си пиши с някой чужденец..