.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Пичове, к'во да правя ?!?!?!?!?!

Имам въпрос към мъжете - значи положението ми : на 17 съм скоро си направих сивтето с моята и гемчето на главичката ми се скъса , адски болеше - имаше даже кръв ( гледката не е приятна ) та въпроса ми е за тези , които по този начин са си премахнали гемчето и какво са направили след това , сега незнам кво да правя
    само не ми кавайте : "Отиди на лекар ! "
    няма да отида , искам да знам какво да правя ?

ако не отида на лекар какво ще стане ?

ти си жена нали ?

чел съм че като оставиш да ти зарасне се появява тъкан и става по-голямо не знам - лекар

искам да знам от някой , който е като моето дередже

ще видя ....

Голям фен Аватара на Callisto
    Наистина отиди на лекар. Няма значение дали сме жени или мъже...във всеки случей е доказано, че мислим по-добре от вас.
    Едно бившо гадже имаше същия проблем.
    Не е задължително тази ципа да се скъса точно при секс, може да се случи и доста по-рано. Тя задържа кожата на пениса към главичката и така тя трудно се оголва. При повечето мъже тя е много тънка и се къса още в ранно детство без те да забележат дори.
    Но в редки случеи е по дебела и трудно се къса... но създава усещане за дискомфорт. Принципно се случва да остане и до по-късна възраст, когато трябва да се отиде на лекар, за да я махне. Процедурата е към 10 минути и не е страшно.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Значи аз съм мъжко. Ако ми се случи това, което се е случило на теб веднага щях да отида на лекар. Дано това е достатъчно и постъпиш като здравомислещ човек.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

и аз имам късо гемче и ако се случи веднага тичам към лекар , кво ще правя ако ми го ампутират

ми лекар брато,шото може се инфектира и ред др. гадости дето едвали ще ти е приятно да ти се получат,давай докато е време...какво ви е страх от тия докторки,аз в наща болница за най-малкото ходя,има много секси сестри и докторициии мммммм

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Лекар бе чевек ! И аз имам същото скоро ще ходя да го клъцнат.Не е нищо страшно да се скъса,но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва даотидеш на лекар,защото може да се инфектира,а понякога ако не направиш нищо израства някаква кожичка която ще ти действа много зле...имам предвид че повече от 5 минути в леглото няма да издържиш,което няма да е добре нали?

ЛЕкар колкото се може по бързо и ще забравиш всичко :P

Мега фен Аватара на t0d1t0
    а ми не ходи на лекар,че да стане инфекция,че после да се окаже така че трябва да ходиш на лекар по спешност и да ти махат оная работа
    Станислава

Град
    Sofia
    Ми да най-добре отиди на лекар щото може да се получат неприятни за теб усложнения. Мой роднина имаше такъв проблем. Постоянно му се цепеше при правене на секс. Ходи нялколко пъти по доктори, уж го оправяха и при следващия път пак... Накрая се наложи да се обреже и така си реши проблема, така че може и това да е твоето решение

Иди на уролог идиот такъв. Може да се получат усложнения и после цял живот ще си блъскаш кухата кратуна.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Мъжко съм !

Плакни го в смрадлика, слагай му лед, не го топи вп ички докато не зарастне. Внимавай много като пикаеш, ако урината ти попадне в раната, си мъртъв. Поговори с някой за проблема си. Говори и на пениса си, утеши го, кажи му "Ще се оправиш, приятел, нищо ти няма". Стискай зъби. Ако те боли много вземи аналгин. Не пий алкохол.

Това мога да ти дам като съвети, пиши как се чувстваш, че си ми мисъл...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

трябва да идеш на лекър недей отлага .. ще стане по зле

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Познат случай Ако не отидеш на уролог ще получиш инфекция.В най-лошият случай може да те режат
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен

Re: Пичове, к'во да правя ?!?!?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от ailqkus
    Отиди на лекар !

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Искаш ли да свършваш за 30 секунди? Тогава заминавай на доктор.

Като се скъса гемче, ако изобщо зарастне от самосебе си, мястото ще стане адски чувствително и ще последва горния ефект. Межудвременно може и инфекция да развиеш и какво ли не...накратко - искаш ли малкият да го имаш и да бачка нормално? Ако да - марш на уролог-андролог, ако не - чакай си. Ти избираш. Само не знам какво се шашкаш от доктора.

Град
    Русе
    Сигурно съм 4892647-мата,която ти го казва,но ОТИДИ НА ЛЕКАР !!

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

спокойно и при мен така стана обаче аз разбрах като ми зарасна немога да съм максимално компетентен по тая тема, но щом всички те съветват да отидеш на лекар... иди да не ти стане нещо
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си