- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- много съм ядосана на нова тв
![]()
![]()
Много съм ядосана на нова тв, защото от много време рекамират че ще дават "8-мата миля", но все нещо става и не го дават!!!!!!!!!! Как всички други филми ги дават, а точно тоя не!! Никакъв проблем не ми е да си го изтегля и да го гледам, аз даже съм го гледала ама като видя рекламата, че ще го дават се настройвам и после всичко ми провалят!!!!! Нищо не може да ми помгнете, даже сигурно ще ме напсувате ако го прочетете, но просто искам да си споделя яда с някого!!!! Айде мерси за отделеното време и лек ден.
[/b]
Те и за биг брадър истината така направиха![]()
бях се настроил да гледам сеир днес и се разочаровах
Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.
И ние какво трябва да направим? Това е нова телевизия все пак, не е БТВ, няма и да бъдеАко чакаш обяснение от нова, все едно да чакаш от умрял писмо. Изтегли си го и толкова.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
абе дишайте ей ся почва-пффф
бре
Евалаа !! За малко да изпусна най-великия филм в историята на филмите и е са като видях тука пуснах нова и то наистинаПървоначално написано от britzy
![]()
![]()
![]()
the game
Проблема е решен вече.