Здравейте! Аз съм момиче на 13 години,което преди 8 месеца си намери най-накрая най-добра приятелка.Нямах такава досега,движех само с момчета,смятам ги за по-добри приятели.Ще я наричам С. Обичам си я наистина много,супер характер е,но има един проблем.Тъй като е доста красива,има голямо самочувствие и много момчета я харесват-и тези от 5-6-7 клас и по-големите като например 16+ годишни.На нея естествено и харесва да я закачат,да и казват колко е хубава и т.н-ласкае се.Да,обаче по-големите момчета е ясно,че искат просто даа.. хм -да се възползват от нея /да правят секс с нея/. С. май не го осъзнава.Колкото и пъти да и казвам,че всичко това са някакви преструвки от тяхна страна,едва ли не вече я обичат,тя се обижда и ми казва " ти за ку*ва ли ме имаш,няма да им дам да се възползват от мен" Опитвам се да я предпазя а тя ми се сърди.Преди малко ми писа в скайп колко е щастлива,понеже целунала един 18 годишен,който я зарибява.Усещам и,че ме пренабрегва заради момчетата..Другият проблем-С. си има и друга най-добра приятелка,с която са заедно откакто са се родили /буквално/,с която се мразим.Те са и първи братовчедки,живеят в един вход - така,че няма как да се разделят.Проблемът идва от там,че ние не излизаме изобщо.Виждаме се само в даскало за максимум 15 мин и това е. Някак си на мен това не ми достига,а няма как да излизаме защото сме и от разл. компании,а нейната фр ще откачи.Не мога да и обесня,че тея 15 мин на мен не са ми достатъчни,защото ще каже,че нищо не може да направи.Та,просто исках да споделя.Ако имате някакъв съвет и по двата проблема-кажете
ПП-има наистина доста приятели ии почти всички искат да и бъдат фр.
ПП2-доста хора пък ми казват да си отворя очите,защото ме била използвала и ме правела на нищо,докато аз не съм виждала..