.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Повече от фен

При орална-свършва на чикия

Здравейте,с приятеля ми си правим орална любов,обаче той ВИНАГИ свършва с чикия и искам да попитам дали това е нормалноо..малко ме приятеснява..мислите ли,че така просто го кефи или аз не го възбуждам достатъчно ? На какво може да се дължи ? Той каза,че иска да си улучи темпото сам.. мерси предварително.

Re: При орална-свършва на чикия

Цитирай Първоначално написано от make_you_mine
    Здравейте,с приятеля ми си правим орална любов,обаче той ВИНАГИ свършва с чикия и искам да попитам дали това е нормалноо..малко ме приятеснява..мислите ли,че така просто го кефи или аз не го възбуждам достатъчно ? На какво може да се дължи ? Той каза,че иска да си улучи темпото сам.. мерси предварително.
    Знае къде,как и колко бързо да се барне.Не мисля,че проблема е в теб!Сичко става с практика.Разбери как му харесва и го направи така.

И аз се чудех оня ден на каквото се чуди и авторката
    Got me feeling like extaZy...

Re: При орална-свършва на чикия

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от make_you_mine
    Ами да ти кажа и с моя се е случвало така /въпреки,че от мнооого време сме заедно и в 98 процента от случаите не си помага/ все пак той си знае как му е най-добре,ако не го възбуждаше изобщо нямаше да стигне до края... +това не си мисли,че не правиш нещата както трябва,просто и да искаш,не можеш да си толкова добра колкото е дясната му ръка..Той се усеща най-добре сам..
    + Не случайно казват,че чрез мастурбацията опознаваш себе си.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    "Пенисът иска да бъде докосван по начина, по който го прави неговият собственик" - се пише през брой в Cosmopolitan.
    all day... all night... what the fuck?!

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    "Пенисът иска да бъде докосван по начина, по който го прави неговият собственик" - се пише през брой в Cosmopolitan.

Като се замисли човек ...така е !
    Got me feeling like extaZy...

Мега фен Аватара на t0d1t0
    ебахти проблема разбираш...

.... Лекар ти е нужен....
    It's too late...

Мега фен Аватара на t0d1t0
    сексолог...

Ами щом така го кефи,не се притеснявай.Аз също като правя свирки на моя си помагам с ръце за да го изпразня.

Според мен щом още на чекията свършва, значи го кефиш и то много

О боже хора ,тя говори че когато тя му прави свирката ,вместо тя да го източи ,накрая той е "отблъсква" хваща си чепа в ръка и свършва на чикия той върху нея ..Както правят на порнаците .. Карате ме да пиша глупости обаче ..

Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!

Цитирай Първоначално написано от zero
    Маса се прави на маса :]
    Ядеш кат животно и спиш кат животно

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Свикнал е на чекии.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    прекалено мн четеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си