- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- При орална-свършва на чикия
Здравейте,с приятеля ми си правим орална любов,обаче той ВИНАГИ свършва с чикия и искам да попитам дали това е нормалноо..малко ме приятеснява..мислите ли,че така просто го кефи или аз не го възбуждам достатъчно ? На какво може да се дължи ? Той каза,че иска да си улучи темпото сам.. мерси предварително.
Знае къде,как и колко бързо да се барне.Не мисля,че проблема е в теб!Сичко става с практика.Разбери как му харесва и го направи така.Първоначално написано от make_you_mine
И аз се чудех оня ден на каквото се чуди и авторката![]()
Got me feeling like extaZy...
+ Не случайно казват,че чрез мастурбацията опознаваш себе си.Първоначално написано от miminko
![]()
"Пенисът иска да бъде докосван по начина, по който го прави неговият собственик" - се пише през брой в Cosmopolitan.
all day... all night... what the fuck?!
Първоначално написано от ScarletBite
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като се замисли човек ...така е !
![]()
![]()
![]()
![]()
Got me feeling like extaZy...
.... Лекар ти е нужен....
It's too late...
Ами щом така го кефи,не се притеснявай.Аз също като правя свирки на моя си помагам с ръце за да го изпразня.
Според мен щом още на чекията свършва, значи го кефиш и то много![]()
О боже хора ,тя говори че когато тя му прави свирката ,вместо тя да го източи ,накрая той е "отблъсква" хваща си чепа в ръка и свършва на чикия той върху нея ..Както правят на порнаците ..Карате ме да пиша глупости обаче ..
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
Първоначално написано от zero
Свикнал е на чекии.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първоначално написано от ScarletBite
![]()
![]()
прекалено мн четеш
![]()
![]()
![]()