- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak moga da si namerq momi4e ?
Moje li da mo kajete zashto ne moga da si namerq momiche.Az sum na 14 178 sm.Imam sini o4i ,kestenqva kosa i hubav harakter (pone taka sa mi kazvali za haraktera) i vse pak ne moga sa si namerq momi4e.Nqkoi moje li da pomogne ? ili pone da kaje kakvo mi ima 4e nemoga
"Господи, самоубий ме!"![]()
all day... all night... what the fuck?!
С 50 лв. в джоба. Даже не едно, а поне три ще си намериш.Заглавие: kak moga da si namerq momi4e ?![]()
С тия 50 лв даже да я накара да се усмихне няма да може ....Първоначално написано от mArMaLaDkA
По темата виж www.google.bg![]()
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
mersi za s1veta
1.Излез от вас!
2.Имаш приятели (предполагам).Те биха има възможността да те запознаят с момиче
Е, ние не говорим за елитни девойки, ние говорим за прости селски момичета, които изкарват с много труд прехраната си.![]()
Няма да ти кажа.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Едва ли скоро ще си намериш приятелка...![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Да не би зъбите ти да са криви ?![]()
Характерът ти е проблема и годините. Като ти кажат, че си гадно копеле и не струваш, тогаа жените няма да са мираж.Първоначално написано от r3s5k7
Temet Nosce
벨야카
И аз мисля така.От теб е нещо,не е от момичетата (предполагам).Първоначално написано от justonegirlwithonehope
Еми брекети и след 2 години ще ти се лепят всички мацкиПървоначално написано от justonegirlwithonehope
![]()
![]()
Човек в интернет,в някой форум с тема от куде мога да си намеря момиче или тем подобни няма да стане.
Имаш приятели говори с някой да е запознае с някоя и тем подобни,пред компа във форумите ще си намериш приятелка нанай![]()
. . На 14 си, имаш се за много голям, за някой пич, пък грам мозък нямашш . .![]()
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
пусни още една тема на латиница може и да се намери някоя да ти върже,докато си висиш тук,козичките ги забиват,пък ти пак си на сухо...и явно щом питаш тук за такова нещо,този който ти е казал че характера ти е хубав,значи много жесто те е излъгал...това че си със сини очи,и че си някав мъркуч не значи че трябва да имап приятелка.Първоначално написано от r3s5k7
Пък и за какво ти е,ти на кирилица още не можеш да пишеш,пък с едно момиче повярвай ми още по трудно ще се справиш !