Цитирай Първоначално написано от kypo
Цитирай Първоначално написано от favor_91
Аз само не можах да си обясня защо нападате Rounder, като човекът просто изрази мнение...иначе съвсем ясно, че и аз ще избера ауди или мерцедес 2002 отколкото тойотка 2009/2010 от която не извличам никакво удоволствие
ми ако си карал някога стара кола като мен ще знаеш, че по-хубаво от новото няма
ти си карай стария баварец, пък аз да си карам гаранционната тойотка и да не мисля кога да сменям нещо. на старата трошка някое кабелче да се откачи и ти ебава майката на нервите, много добре знам как всичко сдава багажа на една 13-15 годишна кола

а какво удоволствие извличаш от стара кола? това че нямаш климатик, всичко трака и скърца и ти мирише на старо и гнило. тойотката си има климатроник, мулти волан, и мирише на новичко и струва само 15 хиляди
ти пък как разбра,че мирише на старо/гнило и прочие,това е до колко я подържаш,моета си мирише на хубаво,кожата и е лъскава,климатик си има,ел стъкла...и прочие...извличам удоволствие от това,че БМВ,просто ми харесва,карал съм коли на приятелите,ем не е същото просто БМВ-тата ми доставят удоволствие дори и да ги гледам само,но ти не можеш да го разбереш това нещо...