- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Просто съветче за първият път! Моля ви :)
ти още нямаш право да преценяваш и го знаеш,но давай щом така искашПървоначално написано от pussucetka
после и ти ще се биеш по глава и ще си викаш ''защо''точно като другите момичета
ОДИН!!!
Да, нямам право да преценявам, напротив мисля, че съм достатъчно зряла за да знам какво правя ..Първоначално написано от darkPaladin
. .
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Първоначално написано от pussucetka
аха зряла на 15 ще ти кажа едно нещо където са 15г там си и 14г само дето имаш по-големи цици
и бтв в момента нямаш никакви права в тази държава ка моли да решаваш с кой да спиш
ОДИН!!!
. . чакай сега, за какво намесваш 14годишните, мен това какво ме интересуваПървоначално написано от darkPaladin
. . да ти кажа в тази " държава " . . всеки си прави каквото си поиска, дори и ти
. . ама само се правиш на много уменн . .
![]()
ми като няма каде има паркове градинки.... ако има желание има и начинПървоначално написано от pussucetka
![]()
. . Не мисля първият ми път да бъде в някое паркче или градинка както казвашш . .Първоначално написано от Gr0zDan0v
![]()
Не ме разбираите погрешно... Казах, че ако се чуства готова да го направи... Задръстен ти казах, не защото си го направил по - късно, а защото к'вот и да кажете ако се чуства готова на 15... на 15 ще го направи.... и аз съм тийн ... И зна, че едва ли ще ви послуша...
П.П не съм го направил за газария... Никой от приятелите ми незнае... само аз и тя... ..... Чуствах се готов... а и съм си готов за напред...
К'вот искате казвайте... плюите ме ... присмиваите ми се... Все ми е тая....
It's too late...
но не и 15 годишнитеПървоначално написано от pussucetka
![]()
ти би ли искала дъщеря ти да се ебе с някой на 15г и мило момиче не съм те обиждал и не го прави и ти дръж се добре
ОДИН!!!
darkPaladin защо се нахвърляш срещу момичето.Може 15 да не е идеалната възраст да прави секс, но след като тя така си решила ние каквото и да и кажем едва ли ще успеем да променим мнението и решението, което е взела.В момента 11-12 годишни правят секс под път и над път, с който им падне.Не казвам, че тя е много голяма, но все пак е с приятеля си от година и половина и го познава, може би е сигурна, че иска първия и път да е с него.Прав си може би до някъде, но не я критикувай, няма да промениш репението и, по-добре и дай някакъв съвет, като по-опитен и по-голям.![]()
моят съвет е да изчака още 3 годиниПървоначално написано от justonegirlwithonehope
ОДИН!!!
Да, но тя е решила, че го иска, защо да чака ? Всеки си има собствено мислене и е в състояние да взима сам решения.Тя за нея или за нас живее . . .![]()
не съм искала да те обиждам, ти започна да ме критикуваш много . .Първоначално написано от darkPaladin
. . ако имах дъщеря, ако имаше сериозен приятел на който разчита и му вярва и ако знае какво върши и знае как да се предпази, защо пък да не го направии . . ?
![]()
Пфф 3 години . . Божее да стана на 18-19, на такава възраст, на която не е добре . .![]()
Скъпо момиче,
чудесно е, че си с приятеля си толкова време, че той те е чакал толкова време и също така, че сте говорили за това преди да го направите. Предполагам, ти оценяваш факта, че обсъжда с теб темата, и че целта му не е да намери удобен момент и да те вкара в леглото. Това според мен доказва, че те обича. Това доказва също, че можеш да му имаш нужното доверие. Ти най - добре знаеш как стоят нещата между вас двамата, така че щом си преценила, че искаш точно това нещо, точно с него, значи е правилно. Няма грешен отговор. Ако го желаеш, направи го. Това за годините - не се притеснявай. Това са норми наложени от обществото, които не си никак длъжна да спазваш, нито да се чувстваш виновна. Няма да си избързала. Някой ден може да разбереш, че си избързала сама за себе си, но не вярвам, тъй като изглеждаш сигурна в думите си.
Що се отнася до въпроса ти - къде да е, според мен най - добре е да изчакате удобен момент да сте или във вас, или в тях. Все пак това ще бъде първия ти път и трябва да ти е удобно и сигурно. Екстремните работи ги оставете за по - натам.
Айде успех.![]()
. . Благодаря ти, много си милаПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
Чакай,чакай кой те излъга,че не е добре?Първоначално написано от pussucetka
Тая възраст си е супер.Ти разбираш ли,че на 17-18 си е точно нормално да започнеш полов живот?Да не говорим,че има хора,които на 19,20 са го направили за първи път и в това няма НИЩО лошо и даже си е напълно добре.По това твое мнение си личи,че бързаш ама за къде,не знам.Моля ти се,не давай такива ''компетентни'' коментари,че направо се ядосвам.Ти за задръстени ли ги имаш тия,които го правят на 18-19 за първи път?
И ако някой ден имаш дете със сигурност няма да мислиш така.
Просто на днешните деца много малко им се говори у дома за сексуалната култура.Трябва да се започне от 13-14 годишна възраст,защото родителите се усещат съвсем накрая,когато детето им вече е направило сефтето.Никога не трябва един родител да подценява детето си,особено за такива неща.Всеки си мисли,че още му е рано за секс и т.н. Да,ама детето е на друго мнение,защото не знае какво е да поговориш с родителя ти за това.Много малко деца разбират какво точно означава израза "Малък си за секс".За това на отрочетата трябва да им се обяснява отрано,за да са подготвени,когато им щукне да правят секс.Както за сексуалната култура,така и за душевната наслада на секса и кога тя е най-голяма.
Майка ми почти никога не е говорила с мен на такива теми,едва от 2 дена се опитва да ме подпитва дали спя с приятеля си и това е...не се прави така,но нямам намерение да й обясянвам как да ме възпитава.Да не говорим,че всичката ми сексуална култура съм научила по своя воля и не от нея.Повечето тийнейджъри са като мен.
Моля,моля.Първоначално написано от pussucetka
Просто мога да кажа, че положението ми е подобно.
За това разбирам всяка една твоя дума.![]()
Според неофициалната статистика на Gia_sena_mono хиляди момичета дневно, на възраст 12-15, губят девствеността си от гъзария или вътрешна заблуда.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
що да не е добре?Първоначално написано от pussucetka
на 14 15 е по-добре така ли?
ОДИН!!!
Ако го чувства така, може и по - добре да е.Първоначално написано от darkPaladin
и аз мислех така на 15 ама не е като станеш на моята възраст ще видим какво мислишПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
пък за нея ми е пределно ясно,че ще скъсат след някой друг месец после тя ще си блъска главата ама айде
и ми е интересно от кого искаш съвет от тези на твоята възраст които не са по-различни от теб или някой по-голям който знае какво говори?
ОДИН!!!
и аз съм на 15 но не съм правил секс тва няма значение... няма нужда да се притеснява6 щом мисле6 че си готоваотносно мястото ако има6 някоя вярна приятелка и кажи дали може да го направите в тях ^^
![]()
. . Никой, нищо не ме е излъгалПървоначално написано от SuNsEt
. . Това го разбрах от г-жата по Биология, сигурно ще си кажеш, че тя не е добре, напротив точно обратното . . Тя е най-добрата в нашата околност, тя е била лекарка ли, каква е била точно незнам, но мисля, че знае повече от тебе . . това, че като казах, че не е хубаво да се прави на 19г, не значи, че е нещо сериозно, а че повече боли и ще е по-трудно. . Но г-жата в никакъв случай не е искала да каже сега да го правим, просто ни го каза, както също и също да не вземем да се втурнем сега понеже го е казалаа . .
Знам, че на 17-18 е нормално . . но нали не съдим по годините, а кой кога се почувства готов.
. Не бързам за никъде, нито пък мисля за задурстени тези които го правят на тази възраст (18-19) . . Някъде да съм се изразила така . . ?
. . Защо всички ме нападате. . ?
. . Това за родителите го знам и при мен е същото . .
![]()
никой не те напада изразяваме мнение,това,че е различно от твоето не значи,че се заяждаме или те мразим,напротив лично аз имам най-топли чувства,но това не значи,че няма да използвам по-остър език
ОДИН!!!
Ами с моята приятелка също само за това говорим в последните дни.. и ние така вече година и нещо.. тя е на 14 аз съм на 15 и.. не се притеснявай.. годините са ти нормални.. а и в такова време живееме в момента не е като преди години.. и така.. успех!!![]()
[b][color=black]Espa