- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета бъдете честни ,едно въпросче
Искам да попитам ..момичетата.. подчертавам .. момичетата...когато мастурбирате ..имате ли някакви желание да си прониквате....или по скоро не..знам че е простичък въпроса но наистна е важно,трябва да знам...смисъл като сте били девствени.. и след като сте го направили имахте ли по голяма нужда да си прониквате.. или пак си е същото... споделете..
Еми след като не е девстевна пак може без проникване, ама то някакси ти се иска,но зависи какъв оргазъм иска клиторен или вагинален.![]()
Като бях девствена съм имала желание за проникване, обаче не съм прониквала в себе си с пръсти или друго.Първият път съм го оставила за точния
![]()
е, и? На кой му пука?! Човекът пита момичетата. Ти нещо ценно ли внесе с тоя пост, че си момче!?Първоначално написано от t0d1t0
Good luck, Bad luck, Luck...
хмм.. аз съм девствета макар че съм на 15амм както и да е ии дедазнам.. сякаш искам да си набутам пръста вътре ама ме е страх апък изпитвам нужда
![]()
one more post for meПървоначално написано от gir
5873
муахахахах
Първоначално написано от Lolita93
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
зависи от настроението и типа на желанния оргазъм![]()
Първоначално написано от roshlichka
![]()
![]()
..И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ.
И аз такаПървоначално написано от BuKuTyY
![]()
преди да изгуби девствеността си момичето може би иска да опита за да види какво е усещането от любопитство.. а след като я изгуби го приема повече като нужда![]()
Ем набутайте си го пък квото станеПървоначално написано от rainboww
![]()
![]()
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Когато бях детствена ами да имала съм желание да проникна,и съм го правила...нз как ставаше имаше си няква дупчица,но не винаги много рядко го правех,а сега след като го направих с моят приятел също мастурбирам,но не със проникване повече ме кефи без да прониквамПървоначално написано от isthislove
![]()
Не съм девствен, но и аз имам нужда да си го набутам... в нечие дупе....
It's too late...
Когато бях девствена не ми се искаше да си вкарам пръста като някои девственици тук (баси вие кви сте развратници още девствени няма значение, та...) има и моменти в които ти се иска, но аз се научих да ги различавам чак когато правих секс. Та идеята ми скречинга е по як без пръсти вътре ако си решила дай да е как требе. Но това си е мое мнение. Зависи от оргазма който търсиш
Първоначално написано от stupid0boy
хахаха напрааво ме разбиии![]()
![]()
![]()
![]()
You are one EPIC FAIL
Първоначално написано от FAIL
Иди при FAIL неговия пръст е по-дебел той щи го набута нидей съ притисняа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
помежду др.тва е мн хубаво евала :P :PПървоначално написано от roshlichka