.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Помощ малку тъпо :Д

Добър ден,незнам дали това е най-тъпата тема в сайта,обаче малко ме е срам попринцип да попитам някой друг и аз незнам наистина защо ами ся съм на 14 почти и съм нямал никакви проблеми с това,но от скоро забелязвам , че има разни косъмчета между веждите , а изобщо неискъм да стана с 1 вежда като някой пумак :Д , за това как точно да я ускубя в средата и какви точно са методите , същото се отнася и за мустачкИте над устата , сещате се,не са много и на 2те места, но си поддържам много добре външния вид и това ме кара да се чуствам малко неудобно и искам да ги махам и на 2те места въпреки , че не са толкова много

Не искам да се заяждам,но малко си оправи грешките.Не знам и не искам се пишат РАЗДЕЛЕНО!!!!.Не си първи клас!
    А по темата-просто вземи пинсета и ги махни.Няма някаква специална техника или нещо такова.

Голям фен Аватара на Stellsy
    пинсета или отиди на козметик ..
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Град
    New York ~
    За мустачките отиди на козметик и кажи да ти ги махнат с конец, после почти не излизат...

ъъъъъъ ти си на 14 и още незнаеш как в средата да си махаш косъмчетата не си ли виждала майка ти как си ги оправя помоли я да ти помогне ако незнаеш как лесно е а мустачките най-добре при козметик ако искаш сама в никакъв случай не използвай самобръсначка купи си лентички от аптеката

Никакъв козметик не ти трябва. Ти си момче, доколкото разбрах, така че е най-логично мустачките да ги бръснеш...
    И брада като му порасне ли да ходи на козметик, какви съвети му давате...
    Между веждите сам с пинсета, не е толкова трудно.
    Полезни сте като комари.

Град
    New York ~
    а аз помислих, че е момиче пфф обърках се леко

Град
    Горна Оряховица
    Между веждите с пинсета или конец, мустака ще се наложи да го обръснеш или може с лентичка кола маска - един приятел така си го махаше преди да започне да му расте брада. Но не го оставяй, въпреки че е рядък още, защото изглежда ужасно. Веждите можеш да накараш някоя приятелка да ти го оскубе, много момичета обичат да го правят

Викам си ,коя е тая неандерталка на 14 не знае как стават нещата...
    Пинсета и козметик му е цаката,бро..успех
    •Don't be a little bitch with your chit chat• ...
    •Just show me where your dicks at• ...

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)

ае къв козметик-ти си момче
    хващай пинсетата и смело.
    и наистина ситга сте писали слято глаголът +неговата отрицателна частица ,адски циганско е
    верно и за брадата ли ше ходиш на козметик ?
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от angel4eto100
    ъъъъъъ ти си на 14 и още незнаеш как в средата да си махаш косъмчетата не си ли виждала майка ти как си ги оправя помоли я да ти помогне ако незнаеш как лесно е а мустачките най-добре при козметик ако искаш сама в никакъв случай не използвай самобръсначка купи си лентички от аптеката
    ъъъ то било мъжко...
    Както и да е взимаш си една пинсета и няма нищо сложно. Мустаците можеш и с лентички да ги махнеш и както каза Деси не използвай самобръсначка при НИКАКВИ обстоятелства...
    The Devil Fucks like God makes Love.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Защо пък да не използва самобръсначка? Това е мустак на момче, как така да не го бръсне?

Град
    New York ~
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Защо пък да не използва самобръсначка? Това е мустак на момче, как така да не го бръсне?
    Ние леко пообъркахме половете...

За веждите пинсета,а за мустака говори с баща ти да ти покаже как да се бръснеш!

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от blackeye
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Ние леко пообъркахме половете...
    Абе и аз така първоначално . Такааа, еми ако те е срам да отидеш на козметик можеш да се справиш и сам. Според мен най-добре е и за двете пинсета (и не боли толкова, колкото съм сигурна че си мислиш ) . Надявам се да съм помогнала .

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Град
    New York ~
    И за двете пинсета ми е малко странно

За веждите пинсета, а за мустака - самобръсначка \/

ужасСс ''туй'' момче ли е или момиче за последно ?!?
    -ако е момче м/у веждите с пинсета ;]]
    мустака сиг зн с кфо..

-ако е момиче м/у веждите пак с пинсета и е напълно нормално да имаш
    пък, мустака на козметик... но и с пинсета можеш според мен ;]]

Вежди-пинсета
    мустак-самобръсначка

МОМЧЕ Е!
    I like Horses

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове