- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /вол. 31/
Не еПървоначално написано от girlche
. Аз съм изморен. Ти какво правиш?
![]()
Бивам..чакам да ми звъннат обаче май не се очертава така. .Първоначално написано от girlche
Спах добре,едвам станах..
Бях казала на майка ми ако трябва с шутове да ме събужда..xD
Какво правиш иначе , сънува ли нещо ? ;д
http://www.youtube.com/watch?v=_tCoD...eature=related![]()
поздрав всички. : )
Благодаря! Песничката е страхотнаПървоначално написано от iveetyy
![]()
ПП - http://www.youtube.com/watch?v=WEQnzs8wl6E също поздрав![]()
Лошоо , мии гледам тъпо в една точка , щото се оказа ,че още ми се спиПървоначално написано от Metal
![]()
, ти ?
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
За Металика няма кво да говоря..Първоначално написано от Metal
Тва са те все пак. ;d
Гледам Хреди срещу Джейсън със опит да се събудя ама ми се доспа още повечеПървоначално написано от girlche
![]()
Първоначално написано от iveetyy
![]()
Мии гледам тъпо в една точка и се оказа ,че още ми се спи, не ми се ходи на училище ии направоо :Х , а даже не съм учила :Х:Х:Х . .
Мии сънуваахх дооста ,ама като не помня нищо![]()
![]()
иначе беше интересно , до колкото помня де
, ти сънува ли нещо?
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Кой тоз бе , ЛъчоПървоначално написано от Metal
![]()
?!
Къв е тоя филмПървоначално написано от Metal
?
http://avtora.com/uploads/images/con...krueger_02.jpg тоя сладуранПървоначално написано от girlche
(също той е и на ава ми
)
Хорор ама е готинПървоначално написано от girlche
![]()
благодаря ти : )Първоначално написано от iveetyy
![]()
girlche ,помня ,че сънувах нещо , но не помня какво. ;d Много е тъпо така..
И аз уж уча..някъв текст по английски трябваше да го преразкажа и да го науча..обаче е дълъг и май ще се задоволя само с половината. xD
лОл,прекрасен еПървоначално написано от Metal
![]()
Тоя филм изглежда интересен. xDПървоначално написано от Metal
Важното е да знаеш част от негоПървоначално написано от iveetyy
![]()
, впрочем аз съм Янна , от Варна
![]()
НалиПървоначално написано от girlche
Да го скъсаш направо
![]()
![]()
Ива (не че не си личи как се казвам ;d) , от София. : )Първоначално написано от girlche
Не,в Езикова съм. ;дПървоначално написано от Metal
Защо мислиш , че съм в НПМГ ? ;д