- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /вол. 31/
Мии чудя се кога да сядам да 'закусвам'и кога да сядам да уча ,че утре пак дасскалоо
![]()
![]()
чао Ивее![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Еми трябва...Първоначално написано от girlche
![]()
ПП - Чао Иве![]()
Уф не ми се ходи,мразя да уча ,мразя учителите си![]()
Офф .. плаче ми сее !~![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Защо ти се плачи?Първоначално написано от girlche
И аз не знам![]()
избива ме на рев , ама и аз не знам защо
. .
Как си ?!![]()
Ми добре. Ти... Ако искаш да споделиш нещо пиши по скайп. Ако искаш може и да говорим![]()
мии бивам. .
Лъчкои аз не знам какво ми има ,искам да споделя с някого , ама и аз даже не знам какво да споделя .. проостоо
![]()
![]()
една дума описва сегашното ми състояние О Б Ъ Р К А Н А![]()
![]()
Ми сподели всичко което ти е на душата... Всичко което ти се е случило напоследък... помага (:Първоначално написано от girlche
![]()
![]()
![]()
![]()
мии забавлявах се наскоро, момчето което харесвах ми предложи и сега ходим , тръгнахме на дскло и проблемите пак започнаха, още малко и ще се разделям с класа си, карам се с родителите ми и уфф
![]()
![]()
![]()
Загубата на класа бързо минаваПървоначално написано от girlche
и какви проблеми... ?
Миии как ще мине,аз ги обожаавам![]()
проблеми :
със семейството . .
приятелите . .
училището . .
кандидатстването . .
Повечето предмети ще се разрешат от само себе си... (: Иска ми се да ти помогна...
Загубата на класа, минава бързо и ако наистина сте в добри отношения, няма да се забравите и ще си излизате.Първоначално написано от girlche
![]()
Винаги, ще се караш с родителите ти, докато си при тях винаги ще има скандали и тем подобни, в един момент ще им свикнеш и няма да ти прави впечатление, ще бъде поредния скандал с майка ти или баща ти.
И сега от положителната страна, ходиш с момчето, което харесваш това си целяла, е сега ще знаеш, че има някой до теб и ще можеш да плачеш на неговото рамо, и се радвай, на тея мигове..![]()
Вафла..
Помогна ми като ме изслушаПървоначално написано от Metal
р благодаря ти
![]()
Яни развесели се:
[11:48:36] IzKuFeLoТо 4oVe4e™ 2 dena :P says: (rofl)
[11:48:42] IzKuFeLoТо 4oVe4e™ 2 dena :P says: l14ooo
[11:48:45] IzKuFeLoТо 4oVe4e™ 2 dena :P says: shtsksm
[11:48:49] IzKuFeLoТо 4oVe4e™ 2 dena :P says: (rofl)
[11:49:03] Вълчето says: i az teb (smirk)
[11:48:49 AM] IzKuFeLoТо 4oVe4e™ 2 dena :P каза: l14ooo
[11:48:52 AM] IzKuFeLoТо 4oVe4e™ 2 dena :P каза: shtsksm
[11:48:55 AM] IzKuFeLoТо 4oVe4e™ 2 dena :P каза: (rofl)
[11:49:09 AM] Вълчето каза: i az teb (smirk)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За теб винагиПървоначално написано от girlche
![]()
[11:49:43] Вълчето says: ama nali znae6 4e az sum mujaПървоначално написано от plamba95
[11:49:43] Вълчето says:![]()
(продължението)
[11:52:57 AM] IzKuFeLoТо 4oVe4e™ 1 dena :P каза: m1ja s malkiq huiПървоначално написано от Metal
[11:53:02 AM] IzKuFeLoТо 4oVe4e™ 1 dena :P каза: (rofl)![]()
Минава , ама ще ми липсва всеки час да съм с тях :С , пък и много ме е страх да не ме приемат там където искам :С или ако вляза ,където искам, дали ще ме приемат новите хораПървоначално написано от mrtn
. .
То е ясно ,че ще се карам с родителите ми,ама. . ужасно е
![]()
Амии за момчето,да , вече имам някой![]()
![]()
[11:53:50] Вълчето says: daПървоначално написано от plamba95
[11:53:52] Вълчето says: tova si ti
[11:53:55] Вълчето says: (:
[11:54:11 AM] IzKuFeLoТо 4oVe4e™ 1 den :P каза: ama ti si m1ja beПървоначално написано от Metal
[11:54:21 AM] IzKuFeLoТо 4oVe4e™ 1 den :P каза: (rofl)
Значи ти си женаПървоначално написано от plamba95
![]()
Ако бъдеш себе си, няма от какво да се притесняваш.Първоначално написано от girlche
И ако бъдеш общителна, бързо ще си намериш причтели в новия клас.
Нормално е всеки да бъда така, нов клас, изпити ала бала..ще мине.
Вафла..