- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /вол. 31/
тоя пак не разбраПървоначално написано от Metal
аз съм мъжа с големия хуй ти си мъжа с малкия хуй капишшш
![]()
![]()
![]()
човек само ще ти кажа че и аз съм много общителен ама ако попадне на идиоти такия дет са в моя клас ше е много гадно ся иам само 2 фр в класа....(бяха 4 но 2-ма ме предадоха само и само да са от готините....)Първоначално написано от mrtn
ти чуваш ли се? Май си го гледаш със лупаПървоначално написано от plamba95
. Пък моя дзвер не е хич малък
:P
![]()
гледай го гледа в монитора и лъжеПървоначално написано от Metal
![]()
![]()
![]()
![]()
МдаПървоначално написано от mrtn
. Хубавото е , че бързо се сприятелявам с хората : ) . .
Никога няма да имитирам някого,най-хубаво е като си себе си : )
Мерси все пак , отново се опита да ми помогнеш. . Благодаря ви
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Скучно ми е..
Яни, за нищо.![]()
![]()
Вафла..
От кога лъжата е истината?Първоначално написано от plamba95
![]()
![]()
Първоначално написано от plamba95
![]()
се едно медитира
![]()
се едно както си медитира и някои го изръгва в задникаПървоначално написано от Metal
под някои поразбирайте лъчо
Оригинален си като турски анцунгПървоначално написано от plamba95
![]()
ехх какво щях да правя без вас,сега ми е толкова по-добре : ) , само ,че ми се насълзиха очите,че познавам хора като вас![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Аз пък приятелите ми сте вие ако е за въпросПървоначално написано от girlche
![]()
наистина ако не беше форума незнам ко щях да праяПървоначално написано от girlche
![]()
![]()
гадното е че не се познаваме сички на живо представете сички да се съберем колко ли ше хубаво
![]()
![]()
![]()
Лъчко , да ти кажа вие минавате повечето от реалния живот. .
Пламбаа , щеше да е невероятно![]()
![]()
аз бих казал че вие сте ми по добри приятели от колкото тея дет се наричат мои приятели ....Първоначално написано от Metal
I`ll never be the same, if we ever meet again..![]()
![]()
![]()
Вафла..
ЛенооПървоначално написано от lenito_sf
![]()
![]()
ти се появи най-сетнее
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
как си мъ душа?
Лени!Първоначално написано от lenito_sf
Хей. Как си?
ЛениПървоначално написано от lenito_sf
![]()
![]()
Как е?
Вафла..
ян ние с лил и още някои може да се видим някой път но примерно с лъчо марто хен и т.н сиг няма да имаме тая въжможност...
лениииии shtsksm![]()
може нали
![]()
![]()
марто страхотна песен![]()
![]()
ЯнииииПървоначално написано от girlche
![]()
![]()
![]()
![]()
Миии горе-долу добре съм .. ти ??
![]()
![]()
![]()
познат мии е текста , от коя песен бешеПървоначално написано от mrtn
?