- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /вол. 31/
![]()
к'во криете от мен
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ойй,златото ми тоПървоначално написано от lenito_sf
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Първоначално написано от travmiriaN
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Здлавей , ЯвкаПървоначално написано от DaemonBoy
![]()
някой?
Няма , Лени,ще съм с теб![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лека вискука голяма
![]()
![]()
до утре
![]()
![]()
![]()
![]()
мисленно.. ;дПървоначално написано от girlche
![]()
![]()
ае лека ти.. лъв ю !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Добро Утро![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
и от мен..![]()
Вафла..
Супер..Първоначално написано от iveetyy
ти?![]()
Вафла..
Бива. xDПървоначално написано от mrtn
Какво правиш . . (:
Ами.. чакам една жена да дойде, да си избера някъв парфюм..![]()
Вафла..
Интересно..xDПървоначално написано от mrtn
ми ти.. ?Първоначално написано от iveetyy
![]()
Вафла..
Опитвам се да уча по география ама нещу не ми се отдава.. ;дПървоначално написано от mrtn
Първоначално написано от iveetyy
трудно ли ти е.. ?
кой клас си?
Вафла..
Малко по-объркано ми е..всичко е на английски и докато си свържа някои по-странни думи . .Първоначално написано от mrtn
Иначе съм 9-ти xD
Ти беше 12-ти или бъркам ?
Не, 11 съм..![]()
А, че тя 9 е интересна.. или ти си в езикова и учиш материала за 8?
Вафла..
В Езикова съм..xDПървоначално написано от mrtn
Е кофти..![]()
Еми щом трябва ще учиш..![]()
Вафла..
Мхм..Първоначално написано от mrtn
ако науча нещо ще е добре. ; d