- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /вол. 31/
да.. има сички освен тоя..Първоначално написано от travmiriaN
![]()
![]()
Мии добре съм тка да се каже , ти как си?Първоначално написано от uMnePaToPa
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
..![]()
Гаабинкееееееееееееееееее ееееПървоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
![]()
, как сии
![]()
?
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
хейййПървоначално написано от travmiriaN
![]()
![]()
![]()
, как си ?
![]()
БивамПървоначално написано от girlche
![]()
Успехът ми не е моментен, винаги съм конкурентен.
суперррПървоначално написано от girlche
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тии
![]()
Ей ХлапеПървоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
![]()
Мара звярПървоначално написано от Neon
![]()
Kво прайш инъче?Първоначално написано от uMnePaToPa
![]()
длавей Ани , как си?
доблее , кво прайшш красавице ?!Първоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Neon
Мара бара,баба стара ще се хвърля от някоя бара без да се бара..защото в Търново не става..без да се запала,пред звяра..Първоначално написано от uMnepaToPa
Ти си луд със другатаааааааа,да ме сравнявашшшш![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
и сега разбрах , че без тебе живота няма смисъл ..
целуни ме хайде целуни ме .....![]()
![]()
Първоначално написано от MaLty
???Първоначално написано от uMnePaToPa
Яничке, разцъквам една игра на настолния до менти ?
Първоначално написано от Neon
![]()
![]()
![]()
![]()
ми чатя ((: , как мина денят ти ?Първоначално написано от uMnePaToPa
![]()
твоята кръв е моите вениии...![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
ДобреПървоначално написано от evalongoriq
. А ти ?
![]()
кажи и името щот и аз намерих една , сега я свалямПървоначално написано от lenito_sf
![]()
![]()
Биваше ... Само ташак си правих с моя клас .. много смях , много нещо.. при теб ?Първоначално написано от girlche
![]()